Digidexo.com

Stadier av skivedegenerasjon

Disc Breakdown

Degenerative plate sykdom er egentlig ikke en sykdom, men snarere er det en forutsetning av ryggraden. Det skjer når en spinal platen er skadet. Kroppen bruker plater som sjokk å absorbere noen av de risting forårsaket av kroppen og pute ryggraden så knoklene ikke smelle inn i hverandre. Når en plate er skadet, kan det ikke gro, og langsomt blir dårligere. Dette kan være en smertefull prosess som er behandlet med smertebehandling terapi, medisiner, og i noen tilfeller, kirurgi. Smerter fra platen sammenbrudd er den første fasen i degenerative plate sykdom.

Bone Svakhet

Benet nær den skadede platen destabiliserer, forårsaker et svakt tilbake i den posisjonen. Dette er den andre fasen av degenerative plate sykdom. Den ustabile delen av ryggen fører til mer smerte. Smerten fra bein er ikke konstant, og noen ganger er avhengig av aktivitet som kroppen utfører.

Tilbake Styrking

I det tredje trinn av sykdommen, den delen av ryggen, hvor platen ble skadet styrker til det punkt at det er i stand til å stabilisere og holde inntil området at en del av ryggraden. Dette fører til at kroppen har mindre smerter fra den svake området.

Tid

Stadier av degenerative plate sykdom, når så på i skrivende stund, ser ut til å gå raskt, men dette er ikke tilfelle. Fremgangs av platen bryte ned, bein rundt platen mister evnen til å understøtte legemet, og det eventuelle styrking av ryggraden, tar ganske lang tid. Faktisk, avhengig av helsen til kroppen, tar det alt fra 20 til 30 år.