Digidexo.com

Hva er behandlingen for tidlig artritt i kneet Joint?

Tidlig kneleddet leddgikt fører vanligvis milde til moderate smerter i kneet, samt begrensninger i omfanget av bevegelse. Heldigvis finnes det en rekke effektive behandlingstilbud som finnes for å håndtere tidlig leddgikt i kneet.

Smertestillende medikamenter

Smertestillende medikamenter, inkludert men ikke begrenset til ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, eller NSAIDs, kan være svært nyttig for å redusere og kontrollere leddgikt knesmerter. Disse medikamentene virker ved å redusere hevelse og betennelse i leddet.

Aktivitet Modifikasjon

Unngå deltakelse i aktiviteter som stresser eller irritere kneleddet kan være en effektiv strategi for å håndtere tidlig leddgikt av kneleddet. Unngå høy effekt aktiviteter som løping og jogging. I stedet prøver low-impact aktiviteter som svømming, sykling og lett gange.

Rest

Bare slik at kneleddet å hvile og beskytte den fra enhver unødvendig bevegelse eller aktivitet er en effektiv måte å håndtere smerte og hevelse assosiert med tidlig leddgikt av kneleddet.

Heat Therapy

Bruke varme til kneleddet kan redusere leddgikt smerte og bedre utvalg av bevegelse i kneleddet. Påfør en elektrisk oppvarming pad eller varme håndklær flere ganger om dagen i henhold til dine symptomer.

Leddinjeksjoner

Felles injeksjoner er noen ganger brukt til å behandle tidlig kne leddgikt smerte som er kronisk eller som ikke klarer å tilstrekkelig svare på smertestillende medikamenter. Anti-inflammatoriske medikamenter blir vanligvis injisert direkte inn i kneleddet.

Vekttap

Hvis du er overvektig, kan miste overflødig kroppsvekt bidra til å redusere symptomer på tidlig leddgikt knesmerter og selv bidra til å forsinke progresjon.