Digidexo.com

Oppskrifter for å senke blodtrykket

Oppskrifter for å senke blodtrykket


Å ha på hånden oppskrifter som senker blodtrykket naturlig kan være en stor ressurs for helsen din. En billig måte å spise mat som senker blodtrykket er å se i din dagligvarebutikk produserer delen. Den Harvard School of Public Health anbefaler et kosthold rikt på grønnsaker og frukt for å bidra til lavere blodtrykk. Friske grønnsaker og frukt er en av de beste kildene til vitaminer og ernæring tilgjengelig. Egg og kakao er også kjent for deres evne til å senke blodtrykket.

Making Juice

Det er ikke måltider som alltid presentere de største utfordringene for de som ønsker å spise sunt. Det er de øyeblikkene mellom måltidene. Disse drikker vil tjene som herlige snacks. Følgende drikke oppskrifter er "Juiced" fra ferske råvarer. Du bør bruke en god kvalitet juicer å motta mest mulig fordeler fra disse drikkene.

Bell Pepper

Juice ett eller to paprika i rødt, gult eller oransje variasjon, også referert til som paprika. Neste, juice ett fedd hvitløk, sammen med en kvist av persille etter smak. For den underholdende delen av denne oppskriften, tilsett saften av en eller to limes til mix.

Hvis du bruker en sentrifugal juicer, kan det være lurt å legge til enten mer paprika eller mer lime juice, eller til og med begge deler. Juster alle ingrediensene til ønsket smak er ervervet.

Honning Melon

Honning melon er en hyggelig smaker basen til enhver Juiced drikke nytes hjemme. Kjør kjøttet fra en moden honning melon gjennom juicer, deretter legge to, tre eller fire fedd hvitløk og / eller purre. Disse mengdene skal foreta en total av fire individuelle porsjoner.

Spinat, persille og gulrøtter

Juicing spinat, persille og gulrøtter gir en forfriskende sommerdrink samt en velsmakende supplerende drikke. For en interessant smak variasjon, prøve å legge appelsin, eple eller sitronsaft.

Egg

For å gjøre en stor Frittata Egg omelett, montere

6 egg
1 kopp frosne korn
1 kopp skiver pepper
4 oz. revet ost blanding
2 ss. olje (raps)
En kopp cherrytomater halvert
1/4 kopp skivet løk
1 ts. basilikum

Pre-bland eggene og basilikum. Bruk noen ekstra sekunder å varme kjelen for å sørge for at eggene er godt pisket inn i en konsistent farge.

Over middels varme, i rapsolje, stek mais, løk og pepper strimler til nivået av carmelization (bruning) du foretrekker (vanligvis rundt 3 minutter).

Legg tomatene til de andre sauterte grønnsaker når løken er minst gjennomskinnelig. Rør hele tiden.

Tilsett egg-basilikum blandingen til grønnsakene. Omrør grønnsaker litt for å sikre at egg blanding omgir dem riktig.

Legg ost på toppen og brun under en broiler å fullføre denne retten.

Cocoa

Ifølge MediniceNet.com, har det nylig blitt oppdaget at kakao, i noen form, kan ha den fantastiske fordelen av å hjelpe folk til å senke blodtrykket. Kakao gjør en deilig varm eller kald drikke. Unngå å legge for mye sukker, eller prøv med en sunn sukker erstatning som Splenda.

Bruk mindre salt

Unngå prepackaged matvarer. Disse er ofte høy i natrium og konserveringsmidler, som kan ha en negativ effektiv på blodtrykket. Overforbruk av natrium er en av de viktigste årsakene til hypertensjon. Når det er mulig, finne en alternativ krydder å redusere inntak av natrium.