Digidexo.com

Mat som er lav i fett og gjør deg full

Mat som er lav i fett og gjør deg full


Når kosten i et forsøk på å gå ned i vekt, mange mennesker opplever følelser av sult mellom måltidene. Disse følelsene kan være frustrerende og lede folk til streif av deres kosthold. Det er viktig å velge magre matvarer som inneholder mye fiber og protein for å holde seg mett lenger og ikke oppleve sult mens slanking.

Frukt

Når du velger frukt, er det lett å plukke alternativer som tilfredsstiller søte cravings samtidig som det gir minimale mengder fett. Sitrusfrukter, som appelsiner eller limes, har et høyt vanninnhold som fører til full følelser. Epler er høy i kosttilskudd fiber, noe som betyr at de fordøye sakte og redusere sult.

Helkorn

Hele korn gi en høy mengde fiber med minimalt fettinnhold. Noen valg for å tilfredsstille hele korn inkluderer havregryn, bygg og frokostblanding. Popcorn er også ansett som en hel korn, og det gjør en fin, lav-fett snacks mellom måltidene, så lenge det ikke er tilsatt smør.

Grønnsaker

Fibrøs grønnsaker vil føre dieters å føle deg mett lenger på samme måte som epler. Noen fibrøse grønnsaker inneholder brokkoli, rosenkål og blomkål. Spise en salat laget med grønne blader og fibrøs grønnsaker før hvert måltid har vist seg å bidra til vekttap ved å redusere mengden spist på hvert måltid.

Beans

Bønner er en annen fiberholdig mat, med fordel for protein å bremse fordøyelsen enda mer. Ved valg av bønner er det viktig å kontrollere fettinnhold, som noen er mer høyt fettinnhold enn andre. Kidneybønner, mungbønner, lima bønner, marineblå bønner og Pinto bønner er noen av de lavere fett alternativer å velge mellom.

Meieriprodukter

Dairy kan være fylling og gir kalsium og protein, men det er viktig å velge fettfattig eller fett-fritt valg. Sunne meieri valg som er lav i fett inkluderer skummet melk, fettfattig ost, 0 prosent cottage cheese og fettfri yoghurt.