Digidexo.com

Hva er de mest vanedannende kjemikalier i sigaretter?

Hva er de mest vanedannende kjemikalier i sigaretter?


Opprette et bånd mellom New World nybyggere og indianere, tobakk var ikke en tidlig kilde til avhengighet. Brukes til å trekke ut infeksjon og vokst som en banedekkvekst, tobakk var en primær kilde til organiske plantevernmidler. Siden borgerkrigen, tobakk effekt på hjertet og nervesystemet økt fokus og lettet stress. Nikotin fortsetter å opprettholde kontroll over røykere til tross for århundrer med avhengighet og misbruk.

Sigarett Ingredienser

Det finnes mange varianter av sigaretter og sigarer, men de alle inneholder tjære, tobakk, karbonmonoksid og ammoniakk. I tillegg til nikotin, sigarett kjemiske additiver inkluderer etylacetat, vann, sakkarose, invert sukker og maissirup med høyt fruktoseinnhold. Avhengig av merke og produsent, kan sigaretter også inneholde propylenglykol, glyserol, lakris ekstrakt, kakao og kakaoprodukter, carob bønne ekstrakt, naturlige og kunstige smaker, i henhold til sigarettprodusenten Phillip Morris. Menthol og ikke-mentol sigaretter har lignende mengder av nikotin. Filtre ikke redusere mengden av inhalert nikotin, fordi de små lufthull som er plassert i filtre for å redusere effekten av nikotin er dekket av røkeren fingre.

Nikotin

Inneholder ca 0,002 gram av nikotin, en pakke med 20 sigaretter gir ca 0,71 gram nikotin per dag. Røykere inhalerer tilsvarende 16 pounds i året av denne tilvenningen substans. Nikotin øker hjertefrekvensen ved flom blodet med karbonmonoksid. Den laster også blodårer og lunger med tjære. Den vanedannende kvalitet av nikotin fører til at kroppen begjærer fortsatt adrenalinkick. En tilstand av økt bevissthet resultatene fra aktivering av hjernen er glede. Stimulering og avslapping oppstå som en persons hjertefrekvens øker og lungene hennes fylles med karbonmonoksid. Til slutt, røykere krever de addicting effektene av nikotin for å våkne, sovne, konsentrere seg, håndtere stress, sosialisere og regulere fordøyelsessystemet.

Sukker

Sukker er en vanlig bestanddel i tobakkprodukter. Sigaretter inneholder om lag 20 prosent sukker, enten som høy fruktose mais sirup, lakris, kakao eller carob. Siden produsentene ikke gi eksakte ingrediens målinger, 20 sigaretter per dag legger minst 3 pounds av sukker inntas gjennom tobakksrøyk hvert år. Effektene av 3 pounds av ekstra sukker per år til en person med diabetes kan være betydelig. Sukker øker den søte smaken i sigaretter og sigarer, noe som gjør dem mer spiselig.

Tilbaketrekking

Når en person prøver å slutte, mister han tilgang til hjertet-racing og blod-pumping påvirker av nikotin. Uten et sunt alternativ, for eksempel trening, vil nervesystemet fortsette å kreve disse spennende og beroligende effekten fra nikotin effekt på nervesystemet.

Sigarett tilbaketrekking kan føre til symptomer på irritabilitet, mangel på konsentrasjon, søvnforstyrrelser, økt appetitt og cravings for tobakk. Nikotin er svært vanedannende, derfor røykere er ofte mislykket i sine første forsøk på å slutte. Det finnes effektive behandlinger, men å hjelpe røykere håndtere disse abstinenssymptomer og forbedre sin suksess på å slutte å røyke.

Komplikasjoner fra år med tobakksbruk kan føre til alvorlige medisinske tilstander som varer utover trekning, for eksempel hjertesykdom, emfysem, kronisk bronkitt og en rekke kreftformer.