Digidexo.com

Fakta om alkohol Addicion

Alkoholisme refererer til en kronisk sykdom som kjennetegnes ved fysisk avhengighet av alkohol. Alkoholikere utvikle en toleranse for alkohol og oppleve abstinenssymptomer når de slutter å drikke. Alkoholisme kan ikke være fullstendig kurert, men pasientene kan bli friske av fysisk avhengighet til alkohol.

Symptomer

Symptomer på alkoholisme inkluderer følelsen sterkt tvunget til å drikke, ikke å kunne kontrollere mengden konsumert, drikker i hemmelighet, mister interessen for andre aktiviteter, opplever abstinenssymptomer ved å stoppe drikking, lagring alkohol i usannsynlige steder og trenger å drikke mer for å føle det samme effekter.

Effekter

Alkoholisme øker sjansene dine for å ha en motorkjøretøy ulykke, gir dårlige resultater på jobb og skole, og å ha innenlandske problemer, ifølge Mayo Clinic. Overdreven drikking kan også føre til leverproblemer, fødselsskader, hjerteproblemer og fordøyelsesproblemer.

Behandling

Behandlinger for alkoholisme inkluderer vanligvis avgiftning, psykologisk rådgivning og medisiner som fjerner oppfordrer til alkohol eller gjør drikker ubehagelig, for eksempel Vivitrol og Antabuse. Behandling kan oppstå i en innleggelse anlegget eller i en poliklinisk setting.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for alkoholisme inkluderer en familiehistorie med alkoholisme, drikke i tidlig alder, drikker regelmessig og psykiske problemer som depresjon. Menn er også mer sannsynlig enn kvinner til å utvikle alkoholisme.