Digidexo.com

Hjelp for Uttak smertestillende piller

En lege noen ganger foreskriver smerte medisin til tross for at hans pasient kan bli avhengige av det. Selv om ingen planer om å bli avhengig av smertestillende medikamenter, er denne type avhengighet ganske vanlig. Etter at du tar smertestillende medikamenter for en periode, stopper kroppen din å produsere endorfiner (kroppens naturlige smertestillende), fordi det er som får medisiner i stedet.

Abstinenssymptomer

Symptomene på tilbaketrekning fra smertestillende medikamenter er en følelse av ubehag, dyp depresjon, frysninger, tretthet eller vibrering. Noen medisiner bo i kroppen din selv etter at du har sluttet å ta stoffet. Naturligvis vil dette resultere i en lengre periode med tilbaketrekning.

Fjern deg selv

Det er mange forskjellige ting du kan gjøre for å bidra til å lindre abstinenssymptomene fra smertestillende piller. Hvis du har fått foreskrevet en smertestillende medikamenter over lang tid; kanskje en konsultasjon med legen din om en annen type smertebehandling er nødvendig. Også hvis du har vært å anskaffe denne medisinen fra andre kilder for din smerte, begynner å fjerne deg fra den situasjonen vil oppmuntre helbredelsesprosessen.

Komme terapi hjelp

Rehabilitering eller rådgivning er en annen hjelp for smerte pille abstinenssymptomer som har vist seg å være svært vellykket. Dette innebærer ofte gruppeterapi i et anlegg som er designet for å fokusere spesifikt på dine individuelle behov.

Medisinsk Detox

Leger ved rehabilitering fasiliteter kan råde at du går gjennom en medisinsk avgiftning prosessen som en innleggelse. Dette inkluderer å ta en lav dose medisiner som er nøye overvåket for å hjelpe deg å holde fokus og hindre alvorlig depresjon, sykdom og rister. Det er en høy suksessrate med disse medikamentene, spesielt hvis kombinert med terapi.