Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av røyk i systemet

Hvordan bli kvitt av røyk i systemet


Hvis du nettopp har sluttet å røyke sigaretter eller nylig har brukt en lengre periode inhaling annenhånds røyk, hengende rundt et bål eller andre brann hendelser, det er skritt du kan ta for å skylle effektene fra systemet. Røyk kan komme i øynene dine, men det har også en måte å infiltrere sirkulasjonssystemet, hår, hud og andre organer. Det lukter ille fordi det er dårlig, påvirker din velvære i negative måter.

Hvordan bli kvitt av røyk i systemet

Dusj i lunkent vann. Bruk en loofah eller myk børste til å skrubbe overflaten spor av røyk og aske fra huden din. Dette vil også stimulere blodsirkulasjonen og fremskynde metabolske prosesser som til slutt vil skylle røyken fra det interne systemet. Bruk en mild sjampo for å vaske håret og skyll grundig. Du kan også bruke en badstue eller dampbad for dypere rensing som hjelper kroppen rense røyken.

Drikk mye væske. Vann er best, men klare fruktjuicer, som Apple, og urtete med rensende egenskaper, for eksempel peppermynte, ingefær, grønn te og fennikel, er også bra.

Støtt din lever og lunger med vitamintilskudd og riktig mat som de naturlig rense systemet. Brokkoli og blomkål og frukter som sitron og blåbær er bra for leveren, som er et sentralt organ for å bli kvitt kroppen av giftstoffer, blant annet tjære, aske og nikotin, som finnes i røyk. Vitamin E og C er også nyttig for detox, rensing og foryngelse.

Øvelse forsiktig til det punktet hvor din pust og puls er litt forhøyet. Dette vil fremskynde kroppens naturlige avgiftning funksjon gjennom svette og oppspytt. Yoga er en en lav-effekt, lav-stress aktivitet som også kan hjelpe denne prosessen.

Puss nesen. Røyk og partikler samle seg i hårene på nesen din og trenger å bli utvist ved å blåse. Pust en diffusjon av eukalyptus i dampende vann til ytterligere rense nesegangene og luftveiene gjennom oppspytt.