Digidexo.com

Liste over Washington State Metadon klinikker

Liste over Washington State Metadon klinikker


Metadon er et menneskeskapt narkotisk stoff som hjelper rusavhengige trekke seg fra opioidavhengighet. Det avlaster de harde symptomer på tilbaketrekning fra slike stoffer som heroin, morfin og opium. Tatt av munnen en gang om dagen i et klinisk miljø, har metadon blitt brukt effektivt av medisinske fagfolk i over tre tiår. Hvis du er en rusavhengig, eller er talsmann for en i Pacific Northwest, er det en omfattende liste over Washington state metadon klinikker hvor du kan få den hjelpen du søker.

Tacoma behandling løsninger

Tacoma Treatment Solutions er en 350-person poliklinikk som behandler opiatavhengighet med metadon og buprenorfin. Åpnet i 2004, er dette anlegget ligger like sør for Tacoma i byen Lakewood. Metadon er medisinering av valget for narkomane med avanserte eller kroniske problemer, klinikere også dispensere buprenorfin, som nylig har blitt godkjent av FDA, til pasienter med opioidavhengighet er i sine tidligere stadier.

Tacoma behandling løsninger

9500 Front Street

Lakewood, WA 98499

253-584-3996

metadon-clinic.com

Vancouver Metadon Clinic

Vancouver Metadon Clinic ligger i sørvest Washington byen Vancouver, nær grensen til Oregon. Etter en innledende inntak intervju og en fysisk undersøkelse av en lege, vil legen forskrive en passende metadon dosering. Metadon er vanligvis utlevert i pulverform som pasienter svelges i appelsinjuice.

WCHS, Incorporated - Vancouver Clinic

2009 NE 117th Street, Suite 101

Vancouver, WA 98686

866-575-8187

metadon-clinic.com

Spokane Regional Health District metadonbehandling Program

På østsiden av staten, er Spokane Regional Health District metadon klinikk finansiert av Spokane fylke og staten Washington, og aksepterer usikrede stats assistert pasienter på et begrenset grunnlag. Klinikken serverer også pasienter med privat helseforsikring og de som betaler kontant. Klinikken har en kapasitet rundt 400 pasienter å behandle totalt.

Spokane Regional Health District

1101 West College Avenue

Spokane, WA 99201

509-324-1420

srhd.org

Yakima Medical Clinic

Yakima Medical Clinic, som ligger sentralt i delstaten Washington, og tilbyr behandling av avhengighet samt familie medisinsk behandling. Klinikken ledes av Dr. T. Kent Vye, som er styret sertifisert i Addiction Medicine 4 samt familie medisin.

Yakima Medical Clinic, PC

310 Holton Avenue

Yakima, WA 98902

509-452-2508

yakimamedicalclinic.com

Evergreen Behandling Tjenester

Evergreen Treatment Services (ETS) opprettet i 1989, er en privat, non-profit poliklinisk opioid behandling klinikk lokalisert i Seattle. ETS serverer ca 1000 pasienter med metadonbehandling via sin mobil klinikk og poliklinikk i sør Seattle og dens South Sound Clinic i Olympia. Etaten gjennomfører forskningsprosjekter og tilbyr klinisk trening, akupunktur og saksbehandlingstjenester i tillegg til metadonbehandling.

Evergreen Behandling Tjenester

1700 Airport Way South

Seattle, WA 98134

206-223-3644

evergreentreatment.org