Digidexo.com

Hvordan sjekke for sigarettrøyk Eksponering

Hvordan sjekke for sigarettrøyk Eksponering


Sigaretter er ikke engang i nærheten av å være trygg og, i motsetning til sin hip, stilig bilde i 1950, alle vet det. Hvis du er bekymret for at noen du elsker har vært utsatt for sigarettrøyk, se etter tegn. Vite om noen har vært rundt sigarettrøyk lar deg vite om han eller hun var på rett sted - spesielt hvis det er barnet ditt. Begrense mengden av tid brukt rundt en røyker kan forbedre en persons helse og velvære. Selv passiv røyking er farlig.

Bruksanvisning

En Hug personen du sjekker og lukte hans eller hennes hår. Sigarettrøyk klamrer seg til håret og etterlater et distinkt, Ståle lukt.

Smell klærne personen hadde på seg da han eller hun ble potensielt utsatt. Nærkontakt med sigaretter igjen en duft på klær.

Monitor mindre sykdommer. Personer utsatt for sigarettrøyk er mer sannsynlig å hoste, har lungeinfeksjoner og har mellomøret problemer. (NR 1)

Hold øye med selskapet personen holder. Hvis han eller hun tilbringer tid rundt folk som røyker eller personer som har tegn på røyking som nikotin-farget fingre eller lightere rundt, sjansene er han eller hun har vært utsatt for sigarettrøyk.

Tenk på steder personen besøk. Noen som tilbringer tid på kjøpesentre, skoler og parker har en betydelig lavere sjanse for å bli utsatt for sigarettrøyk enn en person som ofte deltar private parter eller barer i stater som tillater røyking innendørs.

Se en lege og be om tester for lungekapasitet. Be legen om å lytte til pusten til personen du sjekker. Regelmessig eksponering for sigaretter kan skade respiratoriske systemer og en lege vil kunne fortelle om personen har vært utsatt for. Det finnes ingen spesifikk behandling for å se etter en persons eksponering for tobakksrøyk - skjønt, ifølge CBS News, forskere i Massachusetts arbeidet på en test som i april 2011 - men andre tegn og symptomer kan hjelpe deg å vite om noen har vært utsettes jevnlig med skadevirkninger. (REF 2)