Digidexo.com

Holistiske behandlinger for korsryggen spondylose

Korsrygg spondylose er en degenerativ tilstand der spinalkanalen smalner og legger press på nervene i korsryggen. Korsrygg spondylose er vanligvis forårsaket av slitasjegikt eller andre degenerative sykdommer. Ifølge artikkelen "spondylose" av NYU Medical center på www.med.nyu.edu, kan symptomer på korsryggen spondylose smerte, betennelse, skiveprolaps, isjias og selv nummenhet. Holistiske behandlinger for lumbal spondylose inkluderer vanligvis hvile, immobilisering, is, varme, kosttilskudd, massasje og trening.

Betraktninger

Eldre mennesker er mer sannsynlig å bruke holistiske behandlinger for lumbar spondylose fordi kirurgi er ofte ikke anbefales. I en viss alder, er det usannsynlig at korsrygg spondylose kan kureres. Det er noen ganger gjensidig besluttet at en behandling være utformet for å lindre symptomene for å gjøre pasienten mer komfortabel. Derfor kan holistiske behandlinger bli et levedyktig alternativ til kirurgiske prosedyrer.

Typer behandlinger

Rest, immobilisering, is og varme er vanligvis de første skritt for å behandle lumbal spondylose helhetlig. Fysisk aktivitet er ofte innskrenket til betennelsen er under kontroll i løpet av fakkel-ups. Bak tannregulering for den nedre del av ryggen kan brukes til å forhindre ytterligere skade. I løpet av de første 48 eller 72 timer etter inntreden av smerte, kan is anvendes for å redusere den innledende hevelse og inflammasjon. Isen er kjent for å forårsake vasokonstriksjon, noe som minimerer betennelse og smerte følge ved å begrense strømmen av blod til baksiden. Når som helst blusse opp i korsryggen er under kontroll, kan varmen brukes til å fremme blodstrøm og lindre muskelkramper fra lumbal spondylose. På dette punktet, kan varmevekslende og is være en effektiv behandling for lindring av smerte.

Andre typer behandlinger

Massasje, accupuncture og smertestillende kosttilskudd er noen andre typer holistiske behandlinger som kan brukes til å avlaste lumbale spondylose symptomer. Massasje kan slappe av nerver og muskler forårsaket av stenose (begrensning) i ryggraden hos personer med lumbal spondylose. Ifølge artikkelen "Hva er akupunktur? Hva er fordelene med akupunktur?" ved Medical News Today, den største uavhengige online helse og nyheter ressurs på Medicalnewstoday.com kan accupuncture brukes effektivt for smerter i korsryggen av de som ikke hva jeg skal ta medisiner. Dessuten kan visse urter som cayennepepper (capsaicin), kamille og burdock bidra til å lindre smerte symptomer. Capsaicin er en anerkjent smertebehandling blant mainstream leger.

Effekter av Exercise

En av de mest effektive holistiske behandlinger for lumbal spondylose er mosjon. Enkel bevegelse som å trykke på korsryggen i gulvet eller trekke knærne til brystet kan løsne opp stramme muskler i korsryggen. Dette fremmer blodstrøm som kan bidra til å avlaste smerte symptomer.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for vinne lumbal spondylose smerte. De som er mer proaktive i sin holistiske behandlinger vil sannsynligvis ha mer suksess i å lindre sine smerter raskere.