Digidexo.com

Bivirkninger av Herb Supplements

Bivirkninger av Herb Supplements


Verdens helseorganisasjon anslår at på verdensbasis, 80 prosent av folk bruker urter for minst en del av deres helsevesenet behandlinger. I USA, er urte kosttilskudd ikke er regulert av Food and Drug Administration, så det er viktig å opplyse deg om mulige bivirkninger. Urter kan være kraftige virkemidler, og noen av de mest populære de har bivirkninger som kan være giftige. Alltid konsultere en lege før du tar urter hvis du har en medisinsk tilstand eller er på medisiner.

Echinacea

Echinacea brukes til å øke immunitet og behandle forkjølelse og influensa symptomer. Noen studier viser det reduserer sjansene for å bli forkjølet med mer enn 50 prosent. Det ser ut til å gi en viss beskyttelse og til å forkorte varigheten av forkjølelse. Men University of Illinois McKinley Health Center sier folk med autoimmune sykdommer som multippel sklerose, lupus, leddgikt, HIV, leukemi, tuberkulose, diabetes eller leversykdom bør ikke ta solhatt. Urten reagerer med immunsuppressive og kan forårsake allergiske reaksjoner.

Johannesurt

Johannesurt er et antidepressivum og kan være effektive for mild til moderat depresjon. Dets bivirkninger er minimal i forhold til reseptbelagte antidepressiva, men det reagerer med en rekke medisiner så bør kun kombinert under tilsyn av lege. The University of Maryland Medical Center advarer at johannesurt kan reagere ufordelaktig med HIV-medisiner, p-piller, blodfortynnende, noen reseptbelagte antidepressiva og enkelte astma narkotika. Det kan skape ekstrem sol følsomhet i huden, tretthet, rastløshet, mageproblemer og allergiske reaksjoner.

Ginkgo Biloba

Ginkgo brukes til å forbedre hukommelsen, behandle demens og lindrer sirkulasjonsproblemer, spesielt i bena. Det har vært et effektivt middel for svimmelhet og øresus, og det er en antioksidant. Ginkgo tynner ut blodet, så utvise forsiktighet dersom du bruker blodfortynnende. Det har vært kjent for å forårsake hodepine, allergiske hudreaksjoner og gastrointestinale plager. Det kan også øke blod-thinning effekter av aspirin.

Siberian Ginseng

Sibirsk ginseng har lenge vært brukt i Russland og Kina som et adaptogen --- et hjelpemiddel for å hjelpe kroppen med å takle stress. Det er en helt annen plante fra amerikansk eller asiatisk ginseng. Sibirsk ginseng har vist noen evne til å sette fart lindring av forkjølelse og influensa, redusere herpes simplex-utbrudd, gjenopprette mental våkenhet og livskvalitet hos eldre. Noen av disse resultatene er anekdotisk, og noen har holdt opp i foreløpige vitenskapelige studier. The University of Maryland Medical Center sier at bivirkninger av sibirsk ginseng kan omfatte søvnløshet, høyt blodtrykk, hodepine, uregelmessig hjerterytme, neseblod, døsighet og oppkast. Urten kan reagere med hjerte medisiner, blodfortynnende og beroligende midler, og bør ikke tas av alle som er gravid.