Digidexo.com

Hvordan virker en Fat Flush Diet arbeid?

Fat Flush Diet Generell informasjon

Fett flush kosthold er et to i ett. En detox plan er lagt til en reduksjon i kalorier for å fremme vekttap. Målet innenfor dette plan er også å øke forbrenningen og redusere mengden av vann som blir beholdt. Denne dietten blir ofte sammenlignet med South Beach Diet.

Fat Flush Diet Steps

Fettet flush diett består av tre trinn eller faser. Fase en er den tøffeste, med en streng caloric begrensning og en heftig liste over matvarer som er å være alle sammen. Denne fasen varer i to uker, og gjør at dieter en vanskelig å vedlikeholde 1100 til 1200 kalorier per dag. Brød, meieriprodukter og sukker er noen av matvarene som er utenfor grensene under dette trinnet. I løpet av det andre trinnet, blir grensen økt til 1500 kalorier per dag. Trinn tre er i utgangspunktet vedlikehold, med 1500 kalorier per dag fortsatt være grensen på kalorier. Gradvis, personen er lov til å legge visse stivelse tilbake i sin diett.

Trening

I tillegg til kosthold, fett flush kosthold krever et treningsprogram. Minst 20 minutter per dag anbefales og bør inkludere lav innvirkning aerobic og styrketrening. Dette varierer avhengig av personens vekt og generell helse. Det anbefales at alle som starter en øvelse regime bør snakke med sin lege før du starter.

Fordeler og ulemper

Det er lett å finne folk som har hatt suksess med denne dietten. Mange eksperter er enige om at det grunnleggende i planen er gode, men det er fortsatt ulemper som noen eksperter erkjenner. Det er antatt av noen at grensen på kalorier er for lav i første trinn, og kan faktisk føre til at stoffskiftet å henge i stedet for å bli raskere. Denne nedgangen i stoffskiftet kan faktisk truffet to ganger med denne dietten ved å la personen med for lite energi til å håndtere øvelse diett. Det er enighet om av mange, men at denne dietten, i tillegg til andre dietter, kan skreddersys for å passe en person i deres diett behov. Basert på en persons vekt og generell helse, kan en konsultasjon med en ernæringsfysiolog fastslå hvilke elementer i kostholdet kan dra nytte av dem. Personer med begrenset fysisk evne, for eksempel, kan bli bedt på en annen øvelse regime i motsetning til en fett flush kosthold råder.