Digidexo.com

Hvordan bruke Bellows Breathing å akklimatisere seg til en Elevation

Hvordan bruke Bellows Breathing å akklimatisere seg til en Elevation


Bellows pusting er en svært energigivende yoga puste teknikk som innebærer rask, men dyp pusting å øke årvåkenhet. Det innebærer å lære hvordan du hyperventilate trygt. Praktisere denne teknikken kan hjelpe klatrere lære å tilpasse seg til høyere nivåer av høyde og redusert oksygen, noe som krever at du bruker sikker hyperventilering. Selv klatrere vanligvis bærer flasker oksygen når høyder nå over 25.000 fot, noen har blitt så flinke til Bellows puste at de har skalert Mt. Everest uten bruk av ekstra oksygen. Å trene for klatring i store høyder, kan du øve Bellows puste på vanlige høyder.

Bruksanvisning

•  Sitt med hode, nakke og bagasjerommet rett og støttes av en vegg eller baksiden av stolen.

Med munnen lukket, puster inn og ut små puffs av luft raskt og jevnt gjennom nesen.

Gjør pusten din aktiv, selv og mage. Fold hendene på magen din til å føle magen bevegelse.

Hold skuldrene avslappet og brystet fortsatt. Øv mens du ser i et speil for å være sikker på at du ikke beveger skuldrene eller lempe på brystet opp og ned.

Tempoet selv å puste inn og ut komfortabelt ca 30 ganger i løpet av 15 sekunder --- to andre inhalasjoner to andre exhalations. Hvis du mister kontrollen, tregere. Start ut ved å bare gjøre Bellows puste 15 sekunder en session, en gang om dagen.

Gradvis øke ukentlig av fem sekunder. Ikke overstige ett helt minutt. Gradvis øke hastigheten til ett sekund inhalasjoner og ett sekund exhalations i ditt eget behagelig tempo. For noen kan dette skje i løpet av uker. For andre vil det ta måneder. Det er ikke noe hastverk. Det avhenger av hva systemet kan godt tåle. Over tid øke åndedrag til 120 per minutt i ditt eget behagelig tempo. Advance utøvere nærmer 300 pust per minutt.

Tips og advarsler

  • Tar yogaklasser som utnytter Bellows pust, for eksempel Hot Yoga, er en utmerket måte å praktisere og dyrke denne kraftige pusteteknikk og trene kroppen din for å skalere høyder.
  • Ikke overdriv Bellows puste eller du kan begynne å hyperventilere og bli irritabel eller til og med miste bevisstheten. Med tiden kroppen din vil tilpasse seg de lave nivåer av karbondioksid, og du vil oppleve økt årvåkenhet og fokus.