Digidexo.com

Hvordan finne oppskrifter for IBS pasienter

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en alvorlig tilstand som fører til at pasienten har magesmerter, diaré og oppblåsthet. Selv om IBS er uhelbredelig, kan du kontrollere symptomene gjennom medisinering foreskrevet av legen din og med endring i kostholdet. Hvis du har IBS, kan du finne oppskrifter som ikke inneholder matvarer som vil utløse et angrep.

Hvordan finne oppskrifter for IBS pasienter

•  Snakk med din gastroenterolog om noen kosttilskudd endringer du bør gjøre. Legen din vil trolig gi deg en guide som forteller deg hvilke matvarer for å holde seg borte fra. Sjekk for å se om han har noe litteratur som har IBS oppskrifter trykt inne.

Gjør en avtale med en ernæringsfysiolog. En ernæringsfysiolog kan designe et måltid plan for deg, samt gi deg oppskrifter som du kan bruke for å unngå et angrep av IBS.

•  Kjøp den "Eating for IBS" bok. Denne boken har nesten 200 oppskrifter som er spesielt utviklet med IBS pasienten i tankene. Alle matvarer som finnes i oppskriftene er fordøyelsen vennlig.

Bli en IBS online støttegruppe. Pasienter med IBS vanligvis bli en online forum for å håndtere de pinlige symptomer som er relatert til IBS. Et forum er også et bra sted å utveksle oppskrifter som ikke opprørt tarmen.

Finn oppskrifter for IBS pasienter på internett. Den mest nyttig nettsted for IBS pasienter er hjelpen for IBS nettstedet. Den inneholder oppskrifter som er laktosefri, lite fett og mye fiber.

Hint

  • Matvarer som inneholder mye fett vil trolig utløse en IBS angrep. Fettrike måltider forårsake fordøyelseskanalen til å jobbe hardere.
  • Bland matvarer vil trolig være de beste valgene for IBS pasienter. Krydrede matvarer er også kjent for å forårsake IBS symptomene.