Digidexo.com

Leveren rensing Foods

Detox og renser brukes til å rense kroppen for giftstoffer og urenheter, men deres kalori restriksjoner fører ofte folk til å slutte uten helt å rense sine organer. Å spise lever-rensing matvarer vil sikre at daglig avgiftning og rensing skje uten drastisk mangel på mat eller ernæring. En oppbygging av giftstoffer i kroppen kan føre organer til å jobbe hardere, som fører til mangel på energi, vann oppbevaring, mangel på konsentrasjon og selv vektøkning. Leveren må jobbe enda hardere enn andre organer å behandle fett, salt, sukker og konserveringsmidler funnet i en daglig diett, så en konstant lever rens vil hjelpe det å detox kroppen mer effektivt.

Mat å spise

Mens du kan spise en rekke lever-rensing matvarer for å holde den i gang effektivt, er en ukelang lever rens ideelt å rense kroppen og gjenopprette energinivået. Konsumere ingenting, men frisk frukt og grønnsaker i sin rå form, inkludert kål, brokkoli og rosenkål, som tillater at leveren til å skape naturlige rensing enzymer. Mørke, bladrike grønnsaker er også viktig å inkludere med lever-rensing matvarer fordi de inneholder verdifulle mengder av vitaminer, mineraler, antioksidanter og fiber.

Soyabønner bør inngå i en lever rense, fordi de inneholder lecitin, som naturligvis virker til å senke kolesterol og bryte ned fett i leveren. Andre matvarer som inneholder antioksidanter, vitaminer og mineraler er: tomater, brun ris, rødbeter, hvitløk, melon, avokado og paranøtter.

Spise disse matvarene under en lever rens vil bidra til å fjerne urenheter og toksiner fra det organ, samt kroppen. Lever-rensing matvarer som disse også er sunne valg å innlemme i daglige måltider.

Matvarer for å unngå

Matvarer for å unngå under en lever rens bør avstått fra generelt, eller reduseres for å opprettholde en sunn livsstil. Unngå mat som inneholder sukker, samt kullsyreholdige drikker, alkohol, og noen matvarer som inneholder mye fett innhold, for eksempel fast food.

Avstå fra å drikke mer enn en kopp kaffe hver dag, og prøve å bytte til koffeinfri hvis mulig.

Fordeler

Å spise lever-rensing matvarer bidrar til å forbedre helse og ernæring til en person, som i sin tur vil hjelpe i vekttap innsats. Leveren er et viktig organ i fettforbrenningen, og når det blir overbelastes ned med giftstoffer og urenheter det ikke klarer å bli kvitt overflødig fett, som fører til vektøkning. Når leveren gjennomgår en rens, blir det mer effektive i å brenne fett gjennom en økt metabolisme. Når leveren er giftfrie, vil energi øke til forbedre fitness nivåer.

Liver rensing urter

Urter har lenge vært brukt i detox-programmer, siden de er effektive og trygge å bruke. Du kan finne lever-rensing urter enten i supplement form på helsekostbutikker, eller leveren rensing pakker som inneholder alle de nødvendige urter i en praktisk dosering.

Rosemary er en vanlig urt, mest brukt i matlaging, men er også effektiv i detoxing leveren. To forbindelser som finnes innenfor Rosemary, caffeic og rosemarinic syre, stimulere leveren å rense det for giftstoffer.

Løvetann er en fordelaktig kilde for fosfor, kalium, vitamin A, jern og kalsium. Ved hjelp av tørket løvetann, kan du opprette en leveren rensing te å kombinere en spiseskje tørkede urter med en kopp varmt vann. Drikk hver morgen for leveren rensing fordeler.

Gurkemeie inneholder curcuminoids, som hjelper forsvare kroppen mot giftstoffer, og har også vist seg å hjelpe dem som lider av hepatitt og skrumplever. Du kan legge denne urten til en rekke retter, blant annet proteiner, korn og fruktjuice.

Leveren rensing Drinks

Drikk minst 64 gram vann hver dag for å spyle systemet for giftstoffer og rense organene. I tillegg til vann i løpet av en lever rens, drikke blandinger som arbeider for å øke avgiftning innsats som en sitron drink. Kombiner en kopp varmt vann med 1/4 frisk sitronsaft og en klype cayennepepper, bland sammen og drikk hver morgen. Sitron er en ideell leveren cleanser fordi det fungerer som en snerpende, naturlig avgifte leveren og blodet.

Bete juice er også nyttig i rensing leveren. Bruk en juicer å lage åtte gram av frisk bete juice, og konsumere en servering hver dag. Hvis du foretrekker å legge ekstra grønnsaker til bete juice, prøv gulrot, selleri eller agurk for å forbedre smaken. Rødbeter er spesielt verdifullt for leveren fordi de inneholder beta karoten, flavonoider og folsyre.