Digidexo.com

Vekttap programmer dekkes av United Health Care Insurance

Forente Health Care oppfordrer arbeidsgivere til å delta i et velværeprogram for sine ansatte. Avhengig av hvilken plan du har, kan du være kvalifisert for rabatter på diett programmer som Weight Watchers og Jenny Craig. For å finne ut om du er kvalifisert, kontakt forente Health Care direkte.

Velvære programmer

Forente Health Care oppfordrer arbeidsgivere til å fokusere på forebyggende medisin i et forsøk på å koste medisinske kostnader. De hevder at avkastningen for det kan utgjøre opp til $ 3 til $ 6 på dollaren i løpet av en 2 til 5-års periode. Ifølge forsikringsselskapet carrier, mer enn halvparten av de voksne i USA er inaktive, og en tredjedel var overvektige fra 2003 til 2004 Kreft, hjerte-og karsykdommer og diabetes type 2 er noen av de sykdommer som kan utlignes ved å miste vekt med din arbeidsgiver velværeprogram. Gjennom forente Health Care helse rabatt program, kan brukerne spare 10 til 50 prosent på en rekke helsevesenet produkter.

Weight Watchers

Weight Watchers er en plan som omfatter rådgivning og matovervåking gjennom en prosess som kalles POENG. POENG ta hensyn til kalorier, fett og kostfiber i hvert element av mat og gir den en POENG verdi. Alternativt kan dieters holde seg til en viss oversikt over hele, ubehandlet mat og slutte å spise når de er fulle. Weight Watchers oppfordrer også fysisk aktivitet, vannforbruk, multivitamin inntak og og en godt balanse diett av frukt, grønnsaker, magre meieriprodukter og protein, og hele korn. Kunder delta på et ukentlig møte og snakke med andre om deres kosthold og mosjon problemer. Alternativt kan kundene velger en online eller på-arbeidsprogrammet.

Jenny Craig

Jenny Craig er en plan som fokuserer på kaloriforbruk og gir kundene prepackaged matvarer som de deretter supplere med frisk frukt og grønnsaker. Frokost, lunsj, middag og snacks er alle levert av Jenny Craig-systemet, og kundene må strengt holder seg til sine daglige kalori kvoter. I en mer privat setting, sammenlignet med Weight Watchers, er Jenny Craig kunder tildelt en rådgiver som møter ukentlig for å diskutere kosthold, mosjon og livet problemer.

MyUHC.com

Forente Health Care har også sin egen portal som kan brukes som et vekttap program. Det finnes ulike verktøy og ressurser, herunder helsevesenet vurderinger og artikler med relevant informasjon for de som prøver å gå ned i vekt. Andre verktøy inkluderer et måltid plan, en del sizer, en food journal og en online helse coach for å hjelpe deg å nå dine vekt-tap mål.

Andre alternativer

Sjekk med din helseforsikring carrier for andre produkter som er kvalifisert for en rabatt gjennom forente Health Care. Disse kan inkludere en medlemskap til Curves og andre helseklubber, samt Nordic utstyr.