Digidexo.com

Hva er fordelene med Cranberry Juice for kvinner?

Hva er fordelene med Cranberry Juice for kvinner?


Du har sett det vanlig og blandet med andre frukter i jugs på Rimi. Du har kanskje hørt det som kalles en "superfruit." Hva er dette mystiske røde bær kalt tranebær, og det kan virkelig gjøre alt det er rapportert til? Mens tranebærjuice ikke kan være superhelt av frukten i verden, er det definitivt mer enn det lille sprut av rosa i en Cosmopolitan.

Historie

Tranebær er definitivt en amerikansk original. Indianere brukte den allsidige bær som mat, medisin og selv som et fargestoff for stoff. Cranberries er vokst hele den nordlige USA og Canada. Wisconsin er ansvarlig for nesten halvparten av alle 40.000 hektar med tyttebær dyrket i USA. I 1816 begynte kaptein Henry Hall transplantere vill tranebær vinstokker i sand myrer for produksjon av de første høstet avlinger av dyrket tyttebær.

Beskrivelse

Innhøstingen for tyttebær er vanligvis september og oktober. Bær som brukes for frisk frukt er vanligvis høstes av en tørr metode der vinrankene er raket av sine bær med en spesialisert maskin. Den våte metode, som brukes til juice eller behandlingen begynner ved flom myrer. Maskiner gå inn i de oversvømte myrer og riste frukt fra vinstokker, avrunding opp de flytende tyttebær så lastebiler kan frakte dem bort. (Hvite tyttebær er modne tyttebær, men høstes tidlig, før de har blitt rød.)

Ernæring

Cranberry juice er høy i vitamin C, vitamin K, og vitamin E, så vel som lav i natrium og fett. Usøtet tranebærjuice er naturlig lav i sukker. Det er ofte blandet med andre frukter, slik som druer, kirsebær, eple, eller som har mer naturlig sukker. Tranebærjuice har høye konsentrasjoner av antioksidanter fenoler, som kan hjelpe i forebygging av hjertesykdom og noen kreftformer. Visse studier dukker opp som viser tranebærjuice flavonoider en positiv effekt på in vitro hjerte helse.

Fordeler

Å drikke tranebærjuice kan hemme bakterier fra å feste seg til cellene i blæren og hjelpemidler i forebygging av urinveisinfeksjoner (UVI) hos kvinner. Det er imidlertid ikke noe bevis på at den vil behandle en eksisterende infeksjon. De samme egenskaper som bidrar til å forhindre UVI kan hjelpe med bakterier vedheft i tannkjøttsykdommer og magesår. Ytterligere studier blir utført med tranebær blir testet for alt fra hulrom forebygging, til beskyttelse mot skader fra frie radikaler.

Forsiktighetsregler

Det har vært en advarsel om forbruk av tranebærjuice mens på blodfortynnende warfarin. I 2003 ble det rapportert om tranebærjuice øker stoffets effekter. En studie gjort ved University of Helsinki i juni 2007 viste samspillet mellom de to usannsynlig. Forskning pågår fortsatt å se om det er mer bevis for påstanden.