Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å miste Stretch Marks

Strekkmerker er lineære arr som danner på den epidermale nivået av huden. De viktigste årsakene til strekkmerker er graviditet, rask vektøkning eller vekttap og bodybuilding. Heldigvis er det noen hjemme rettsmidler som folk kan bruke for å minske synligheten av strekkmerker.

Herbal rettsmidler

Påfør lavendel olje på strekkmerker tre ganger om dagen; Dette bør bidra til å dempe sitt utseende. Du kan også bruke kakaosmør til det berørte området, som hjelper fukte huden slik at den blir mer smidig og myk. En annen måte å fjerne strekkmerker innebærer rask montering av en aprikos-basert eksfolierende skrubb til merkene. Påfør skrubbe og gni den med en pimpstein for å hjelpe merkene begynner å falme.

Vitamin-baserte løsninger

Prøv å bruke en krem ​​som inneholder vitamin K til strekkmerker to ganger daglig. Det kan også hjelpe å spise mat rik på vitamin K, inkludert grønne grønnsaker, tomater, lever og meieriprodukter. Dette vitamin hjelper huden å helbrede seg selv, og kan gjøre det sterkere og sunnere.

Noen sverger til en vitamin-rik krem ​​du kan gjøre hjemme. Kombiner 1/2 kopp olivenolje, 1/4 kopp aloe vera gel og fire kapsler hver av vitamin A og E i en blender; Bland til en jevn røre. Gni denne kremen over strekkmerker to ganger daglig og oppbevare den i kjøleskapet.