Digidexo.com

Hvordan er stål oksygenflasker laget?

En oksygenflaske er et profilert, metallbeholder som lagrer og transporterer komprimert oksygen. De brukes på sykehus for administrasjonen av oksygen til pasienter som lider av luftveissykdommer og trenger å holde oksygen i nærheten.

Sylinder Spesifikasjoner

De fleste en L 50 L stål gassflasker er laget av sømløs stål med rustfrie regulatorer og komponenter. Den veggtykkelse i området fra 4,7 mm til 7,0 mm. Det nominelle trykket varierer fra 8 MPa (megapascal, en enhet av trykk) til 50 MPa og leverer gass med en hastighet opp til 300 L / minutt per sylinder. Sylindere er i samsvar med DOT 3AA standarder.

Sylinder Manufacturing

Sylindere er laget ved å tegne høyfast stål plate eller smiing av stål billet, deretter varmebehandling etterpå. Sylinderen må opprettholde standarden på 23 200 kPa før du går inn i tjenesten og minst en gang hvert tiår etterpå.

Quality Control

Inspeksjon og rengjøring av sylindrene forekomme flere ganger i produksjonsprosessen. Visuell og hydrostatisk retesting skjer hvert 5. år etter sylindrene er solgt og i tjenesten. Testingen er i samsvar med kravene i komprimert gass foreninger.