Digidexo.com

Hva er behandlingen for en akillessene Tear?

Hva er behandlingen for en akillessene Tear?


Plutselig hører du en høy pop. Så du innser at du ikke kan stige opp på tærne. Du har sprukket akillessene. Dette kan skje etter et anfall av utvidet senebetennelse eller uten advarsel i det hele tatt. Men du må ta vare på en revet akillessene før heller enn senere.

Achilles senebetennelse

Klyp den tykke tau-lignende bånd på baksiden av ankelen - akillessene. Hvis du har senebetennelse, vil det bli sår. Sårhet og smerte skyldes betennelse. Når hoven, kan senen gni mot sin egen kappe og lage en knirkete lyd. Achilles tendinitis er definitivt en overdrive skade.

Achilles Tear

En Achilles tåre eller ruptur kan være delvis eller full. Sene kan bli dratt noe, eller helt, fra benet. Du kan ikke ha smerter med en delvis tåre eller være oppmerksom på det som har skjedd. Varselsignaler før en tåre inkluderer sårhet og økt smerte med aktivitet.

Achilles senebetennelse Treatment

Å behandle Achilles senebetennelse, må du ice området for å redusere betennelse. Du trenger også å strekke ut stramme kalv muskler som kan bidra til sene trekke. Begrenser aktiviteter som øker symptomer eller hvile helt i flere dager. Nøkkelen er å behandle det tidlig for å unngå en kronisk problem eller en sene tåre.

Achilles Tear Treatment

Ifølge Dr. Andrew Feldman, forfatter av The Jock Doc Body Repair Kit, er det ingen vellykkede behandlinger for en komplett akillessene tåre hjemme. Du trenger å se en lege, og gjør det raskt. Du kan få en støpt eller rådes til å ha kirurgi.

Smertebehandling

Smerten av Achilles senebetennelse kan styres med ultralyd terapi, ising, øker leggen styrke, elektrisk stimulering, og mer i henhold til webområdet, Alt Om Achilles Sener. På den annen side vil en full ruptur ikke bare stoppe deg i dine spor, kan det være uutholdelig. Medisinering kan være nødvendig.