Digidexo.com

Lagring Your Family Medical History

Lagring Your Family Medical History


Pasientjournal er et viktig verktøy som legen bruker når diagnostisere eventuelle symptomer du måtte ha. Disse postene inneholder allergier, tidligere sykdommer og mange andre detaljer som hjelper legen gjøre en besluttsomhet. Det er viktig at du har enkel tilgang til denne informasjonen, slik at du kan ta den med til en avtale med en ny lege eller på en tur til legevakten.

Bruksanvisning

•  Samle dine medisinske poster og data. Dette inkluderer en liste over kroniske sykdommer, kirurgisk historie, medisiner og allergier. Du må også ha en liste over viktige telefonnumre, som terapeuter, spesialister eller familiemedlemmer til å ringe i nødstilfeller.

Utarbeide denne informasjonen inn i en en eller to siders dokument, som viser bare de mest relevante informasjonen om din medisinske historie.

Velg den beste måten å lagre denne informasjonen. Det finnes dataprogrammer som er tilgjengelig til å lagre denne informasjonen, sammen med iPhone-apps. Du kan også velge å bare beholde dokumentet i nærheten, slik at du kan ta det med til sykehuset med deg.