Digidexo.com

Hvordan finne naturlig kosttilskudd for å øke metabolismen

I denne alderen av skjønnhet og fitness, noen mennesker streber etter det perfekte kroppen. For de som sliter med vekttap, kan en urte supplement være svaret for å øke metabolismen og oppnå det ønskede kroppsvekt mål.

Bruksanvisning

En fart på stoffskiftet med Guarana. Guarana er urte tilsvarende koffein og brukes i vekttap kosttilskudd på grunn av sin stimulerende egenskaper. Det har også vært knyttet til å forbedre mental årvåkenhet, utholdenhet og også avgifte blodet og fungerer som en naturlig afrodisiakum.

Øk forbrenningen med Bitter Orange. Bitter Orange har vært kjent for å øke basal metabolske priser og å fungere som en termogenetisk vekttap supplement. Thermogenesis aktiveres når noradrenalin og adrenalin blir stimulert, som er hormoner som gjør at kroppen til å forbrenne flere kalorier.

Ta en grønn te pause. Grønn te er ikke bare en forfriskende drikke, men det er også en stor antioksidant og har vært knyttet til å skyte opp stoffskiftet.

Få nutty med Kola mutteren. Kola nut har ikke bare vært knyttet til å øke stoffskiftet, men har også vært knyttet til å redusere risikofaktorer forbundet med hjerte- og karsykdommer og angst, i tillegg til å forbedre immunforsvaret og virker som en antioksidant.

Max ut stoffskiftet potensial ved å legge Yerba Mate til kosthold. Yerba Mate har vært brukt i Sør-Afrika i århundrer, og den inneholder 24 vitaminer og mineraler, 15 aminosyrer og 11 polyfenoler, en gruppe av fytokjemikalier som virker som antioksidanter. Yerba Mate er en naturlig stimulans som har kjemiske komponenter som ligner på grønn te, men er ansett som mer næringsrik.

Legg folsyre til din kosttilskudd diett. I forbindelse med vitamin B12 og vitamin C, disse tillegg bidra til å forbrenne protein, og gir mulighet for dannelse og vekst av røde og hvite blodceller.

Tips og advarsler

  • Alltid konsultere legen din før du starter noen form for urte kosttilskudd diett.