Digidexo.com

Hvordan Beat depresjon for Good

Ifølge National Alliance på mental helse, depresjon er en av de viktigste årsakene til uførhet i hele verden. Rundt 15 millioner innbyggere i USA opplever alvorlig depresjon hvert år. Selv om det er ingen offisiell medisinsk kur, noen mennesker er i stand til å slå depresjon ved å endre aspekter av deres liv og følge gjennom med behandling.

Bruksanvisning

Overvinne depresjon

Oppsøke hjelp fra en profesjonell mental helse rådgiver til å forstå din depresjon. Flere typer terapi kan hjelpe deg å slå depresjon over tid, blant annet kognitiv-atferdsterapi og interpersonlig terapi.

Hvis foreskrevet, ta psykiatriske reseptbelagte medisiner regelmessig. Antidepressive og anti-angst medisiner som Celexa, Zoloft og Lexapro er alle effektive behandlinger. Disse medikamentene kan bidra til å få symptomer på depresjon under kontroll mens du arbeider med å gjøre endringer og forbedringer som trengs for å sette deg på en sunnere vei.

Skaffe sosial støtte ved å snakke med venner, familiemedlemmer og selv støttegruppemedlemmene om hvordan du ønsker å slå depresjon. Delta støtte gruppemøter. Oppmuntring du mottar fra disse personene kan hjelpe med din motivasjon, humør og selvfølelse, men å være omgitt av andre kan hjelpe slå følelser av ensomhet.

Praksis avspenningsteknikker daglig for å oppnå en følelse av ro. Avspenningsteknikker inkluderer meditasjon sesjoner, progressiv muskelavslapping og dype pusteøvelser. Noen av fordelene ved å praktisere disse teknikkene inkluderer lavere blodtrykk, puls, redusert irritabilitet og økt konsentrasjon.

Oppsøke alternative behandlingsformer. Alternative behandlingsformer som brukes rundt om i verden inkluderer akupunktur, yoga og massasje terapi.

Bli mer aktiv ved å ta opp hobbyer, trene og tilbringe tid utendørs. Fotturer, jogging, turgåing og sykling er alle aktiviteter som bedrer den generelle kroppen og kan bidra til å forbedre ditt syn på livet.

Øv positiv selvsnakk til å overvinne følelser av utilstrekkelighet og verdiløshet. Ved hjelp av positive selvfølelsen og "I" utsagn kan hjelpe deg å roe ned, gjenvinne kontrollen og forbedre din tankeprosess når konfrontert med utfordringer.