Digidexo.com

Hva som forårsaker kroppslukt og kjemisk ubalanse?

Hva som forårsaker kroppslukt og kjemisk ubalanse?


Pinlig kroppslukt er ofte et symptom på en kjemisk ubalanse i kroppen. Hvis du opplever anfall av overdreven svetting, kan du bli lider av en kjemisk sensitivitet, hormonelle svingninger, eller til og med en defekt metabolisme.

Kjemisk overfølsomhet

Mineralmangel er ofte forårsaket av kjemiske følelser. Lave nivåer av magnesium og sink i kroppen har en tendens til å resultere i tilstedeværelse av dårlig ånde og kroppslukt i lider av kjemiske følsomhet.

Hormoner

Hormonelle svingninger knyttet til utbruddet av pubertet, menstruasjonssykluser, eller overgangsalder føre til kroppslukt å skje. Slike svingninger kan føre til overdreven svetting, spesielt på erogene soner plassert på en persons armhulene, kjønnsorganer, og føtter.

Stoffskifteforstyrrelser

I sjeldne tilfeller, er kroppslukt knyttet til en kroppens tendens til å overprodusere kjemikalier som er nødvendig under vanlige metabolske prosesser. Pediatric spesialist Dr. Robert Needlman siterer at en feil i metabolismen kan skape en kjemisk ubalanse "i løpet av omdannelse næringsstoffer til energi eller mens bli kvitt unødvendige kjemikalier."

Bakteriell aktivitet

Underarm lukt er forårsaket ved en kjemisk produsert av kroppen, heksensyre, blir utsatt for bakterier. Menneskelig hud inneholder milliarder av ufarlige bakterier.

Sykdom

Giftige væsker som er fordrevet på grunn av ineffektiv nyre- eller lever ytelse avgir skarpe lukt gjennom en persons pust eller selv gjennom porene i huden.