Digidexo.com

Forkjølelse Vs. Sinus infeksjoner

Forkjølelse og bihulebetennelse har noen av de samme symptomene, men de er svært forskjellige når det gjelder behandling. Ofte en bihulebetennelse vil følge en kald fordi kroppen er mer utsatt for smitte.

Funksjoner

En kald er en virusinfeksjon som er smittsom og sprer seg via luftbårne bakterier som lever på overflater. En bihulebetennelse, eller bihulebetennelse, er ikke smittsom, og er en infeksjon i bihulene.

Behandling

Bare de symptomer på vanlig forkjølelse kan behandles. Behandlingen for en bihulebetennelse krever antibiotika medisiner for å drepe infeksjonen, som vil lindre symptomene.

Betydning

Det er anslått at over 200 virus kan føre til en kald. Bihulebetennelse berøre rundt 37 millioner amerikanere hvert år; mange bihulebetennelse begynne med en forkjølelse eller allergi.

Betraktninger

De som har symptomer på forkjølelse bør føle seg bedre innen syv dager. Hvis symptomene vedvarer eller blir verre, kan du ha bihulebetennelse.

Advarsel

Ved mistanke om bihulebetennelse, vil besøke en lege være nødvendig, som et antibiotikum vil være den eneste løpet av behandling for å rense kroppen for infeksjonen.