Digidexo.com

Farene ved støtfanger pads

Farene ved støtfanger pads


Frykten for Sudden Infant Death Syndrome, eller krybbedød, er allestedsnærværende i amerikansk kultur, motivere foreldre til å gjøre alt for å beskytte sine barn mot krybbedød. Siden Tilbake til Sleep kampanjen ble innført i 1994, har frekvensen av crib dødsfall falt med 50 prosent. Dette er en fantastisk prestasjon, en som sørger for at amerikanske barn er tryggere enn noen gang før; imidlertid en forskningsstudie knytte støtfanger bruk til krybbedød viser at foreldre kan gjøre enda mer. Før du kjøper det koordinerende crib sengetøy sett, ta en titt på hva forskningsrapporter avslører om farene ved crib støtfangere.

Betydning

Myke, dekorative crib støtfangere selges i de fleste baby butikker, mange i matchende barnehage sett med sengetøy og laken. Foreldre kjøper dem tenker de vil hjelpe sine babyer, men ifølge en 2007 studie av sin Washington University pediatrisk avdeling, de er mer sannsynlig å skade barnet ditt.

Funksjon

Crib støtfangere er myke, fleksible pads som festes via korte strenger eller borrelås til sengen skinnene for å beskytte barnets hode fra å treffe sprinklene i sengen, og å holde sine armer og ben fra å bli fanget mellom lamellene. Noen foreldre liker utseendet på støtfangere siden de ser ut til å gjøre den nakne crib mer behagelig for barnet sitt.

Historie

Før dagens sikkerhetsforskrifter om bredden på crib lamellene, var det vanlig at babyer hoder til å bli fanget mellom crib barer. Foreldrene begynte å bruke crib støtfangere for å unngå dette problemet, og selv om det har vært retningslinjer dikterer bredden mellom lamellene siden 1986, støtfangere fortsette å være en populær barnehage kjøp.

Betraktninger

The Washington University studie publisert i september 2007 Journal of Pediatrics samlet forskning ved å undersøke spedbarn crib dødsfall 1985-2005 i Consumer Product Safety Commission database. Den fant 27 tilfeller implicating støtfangere eller polstret bassinets som årsak til død. Noen spedbarn ble funnet med hodet presset mot støtfangerne, andre hadde sine hoder avleiret mellom støtfangeren og et annet objekt, og noen døde av kvelning når båndene endte opp rundt halsen. Mens denne statistikken er høyst minimale sammenlignet med antall barn som gjør fint i en barneseng med støtfangere, trenger tjenestemenn tror disse dødsfallene trolig er underrapportert.

Forebygging / løsning

Mange spedbarn sikkerhet organisasjoner, for eksempel Health Canada, den kanadiske Paediatric Society og Consumer Products Safety Commission anbefaler ikke å bruke støtfangere og fjerne dem fra alle spedbarn Cribs. The American Academy of Pediatrics anbefaler forsiktighet i bruk og råder gjør at de er "tynn, fast, godt sikret og ikke pillowlike."

Expert Insight

Siden det ikke er noen fordeler til støtfangere og en stor potensiell skade, er det fornuftig å hoppe over denne barnehagen kjøpet. En ledende forsker på studier og pediatriske krybbedød spesialist Dr. Bradley Thach oppsummerer det på denne måten i en 2007 Sciencedaily rapport: "Jeg tror ikke støtfanger pads gjør noe bra Selv om dødsfall og skader kan være sjeldne hendelser, de er. forebygges ved å eliminere bruken av støtfanger pads ".