Digidexo.com

Alternativer til Endre Pads

Alternativer til Endre Pads


Endre pads kan komme i en rekke forskjellige former, størrelser og farger. Mens de er praktisk, kan du ikke alltid har en bleie pad hendig. Også, billig skiftende elektrodene har en tendens til å bli belagt med plastbelegg PVC. Ifølge nettstedet Innovations Report, har noen studier knyttet den oppmykning av PVC til astma.

Babyteppe

Baby tepper er en nødvendighet når du reiser rundt i byen med babyen. De har mange bruksområder som å holde babyer varm, som dekker deres øyne mot lys og fungerer som en provisorisk skiftende pad. Brett teppet i fire slik at babyen har en pute mens blir endret. Siden bleien vil være på toppen, skal teppet holde ren. Hvis den blir skitten, kan du bare kaste den i vask.

Håndkle

Håndklær er også et alternativ --- spesielt hvis du er en gjest på en venn eller et familiemedlem hus. En hånd håndkle eller vanlig badehåndkle vil gjøre. Bare spre håndkle over den tjenesten du ønsker å beskytte. Siden de er absorberende og dekker et stort område, gjør de et effektivt alternativ til skiftende pads.

Bleie

Når du ikke har andre alternativer, kan du bruke en bleie --- enten disponibel eller klut --- som en siste utvei. Bruk en annen bleie å dekke overflaten under babyen samt pute området.