Digidexo.com

Hvordan Stopp Nosebleeds i spedbarn

Når den beskyttende slimhinnen i et barns nese er tørr, skadet eller irritert, kan neseblod oppstå. Puste tørr luft, neseplukking og et slag mot ansiktet er alle vanlige årsaker til neseblod hos spedbarn. Hvis barnet ditt har en neseblødning, er det sannsynligvis ingen grunn til bekymring. Men du bør konsultere legen din dersom barnet ditt har mer enn én neseblødning å finne og behandle roten av problemet.

Hvordan Stopp Nosebleeds i spedbarn

•  Finn en ren vev eller vaskeklut.

•  Plasser barnet sitter opp i fanget ditt med nesen pekende mot knærne. Vippe babyens hode bakover kan føre til at blodet til å gå ned i halsen og inn i magen hans.

Klem babyens nesebor forsiktig for å stoppe blodet fra å strømme ut nesen.

Påfør konsekvent trykket i 10 minutter. Hvis neseblødning er i begge neseborene, være sikker på at du legge trykk på begge neseborene. Men hvis blødning forekommer kun i det ene neseboret, kan du la det andre neseboret åpne for å hjelpe barnet puster.

synge sanger, tilbyr leker og gi distraksjoner for å holde babyen rolig og bidra til å forsinke blødningen. Gråter kan bringe blod til ansiktet, noe som gjør neseblødning verre.

Kontroller nese etter 10 minutter for å se om nesen er fortsatt blødning. Hvis blødningen vedvarer, press i ytterligere 10 minutter.

Sett en kald ispose eller en kald vaskeklut på neseryggen for å prøve å stoppe blødningen.

Ring legen din hvis blødningen vedvarer etter 20 minutter av press eller hvis barnet ditt viser noen andre symptomer.