Digidexo.com

Hva er Tetracycline brukes til?

Tetracyklin har mange bruksområder. Det er mest effektive mot bakterier, i henhold til Medicine Net. Tetracyklin virker ved å hindre bakterier fra å være i stand til å produsere visse proteiner som er nødvendig for en bakterie overlevelse. Tetracyklin kan brukes til å behandle bakterielle infeksjoner, for behandling av akne, og også for en bestemt mage bakterier som forårsaker irritasjon og inflammasjon.

Bakterielle infeksjoner

Tetracyklin er et antibiotikum som brukes til behandling av bakterielle infeksjoner. Noen av disse infeksjonene er Lyme sykdom, konjunktivitt eller rosa øye, urinveisinfeksjoner (eller UVI), klamydia, og lungebetennelse.

Erstatning for Penicillin

Ifølge "Tetracycline bruksområder," tetracyklin kan brukes til å erstatte penicillin i de som er allergiske overfor penicillin. Den kan brukes til å behandle miltbrann, syfilis og gonoré, som vanligvis behandles med penicillin.

Acne Treatment

Tetracyclin er nyttig i behandling av akne, som kan være forårsaket av bakterier. Tetracyklin hjelper til å kontrollere akne ved å kontrollere bakteriene en bidrar til å redusere betennelse, ifølge "Tetracycline bruksområder."

H. pylori

H. pylori er en bakterie som kan forårsake sår i magen. Tetracyclin er ofte brukt i kombinasjon med andre behandlinger for å redusere tilstedeværelsen av h. pylori bakterier i magen.

Av etikettbruk

Tetracyklin brukes også for noen av etiketten behandlinger, ifølge Emed TV. Det finnes imidlertid ingen universelt anerkjent behandlinger.