Digidexo.com

Ideer for å miste vekt Fast

De fleste amerikanere har vært på en diett på et tidspunkt i livet. Og mange av oss vet nå at den beste måten å gå ned i vekt gradvis, over tid. Men det er også tider når du trenger å gå ned i vekt raskt - kanskje for et bryllup, gjenforening eller en ferie. For disse spesielle anledninger, det er skritt å ta for å miste vekt raskt.

Slanking for Fast Vekttap

Mens alles kropp fungerer annerledes, er det noen gode regler å følge når du raskt vil gå ned i vekt. Begrense kalorier, siden du trenger å brenne 3500 flere kalorier enn du tar inn for å miste £ 1

Redusere eller kutte ut all bearbeidet og junk mat. Som en tommelfingerregel, hvis det kommer i en boks med massevis av ingredienser du ikke kan uttale, har du sannsynligvis bør ikke spise den.

Spis komplekse karbohydrater (brun ris, quinoa, grovbrød) i stedet for enkle, høy sukker karbohydrater. Øk grønnsaker og lite sukker frukt inntak. De fleste er lave i kalorier og høy i næringsstoffer. Disse kan du føle deg full, så du vil ikke overindulge i junk food. Spis magre proteiner inkludert mager kalkun, kylling og biff.

Telle kalorier. Ved ganske enkelt å spore hva du spiser, bruker du atferd modifikasjon til din fordel. De fleste tror de spiser mye mindre enn de egentlig gjør. Når du begynner ærlig og konsekvent sporing av kalorier, vil du bli mer bevisst på hver bit du spiser.

Aerobic Exercise

I tillegg til å begrense kalorier, må du komme i bevegelse. Selvfølgelig hjelper mosjon deg å brenne kalorier mens du trener, men det kan også øke stoffskiftet, noe som hjelper kroppen til å forbrenne enda flere kalorier når treningen er ferdig. Aerobic eller cardio, mosjon er spesielt gunstig for sin evne til å brenne et høyt antall kalorier.

Du kan få stor cardio trening på en tredemølle (sørg for at du presser deg selv), eller ved svømming, sykling eller løping utendørs. Du kan også trene hjemme ved hjelp av trening videoer, men du trenger å være i bevegelse hele tiden, slik at pulsen holder seg forhøyet.

Styrke og vekt øvelse

Ofte, folk er redd for vekttrening når de ønsker å gå ned i vekt. Kvinner, spesielt, ønsker å være tonet og mager, og ikke klumpete. Styrke og vekt trening er viktig for å få den tonet og mager utseende. Når du forbrenne fett, du vil vise den muskelen som har vært gjemt under.

Hvis du er redd for å se for muskuløs, kan du alltids bruke din egen kroppsvekt med øvelser som lunges, knebøy, push-ups og sit-ups. Men ved å bruke lette vekter og gjør høye repetisjoner er bra for å øke stoffskiftet og bygge muskler.