Digidexo.com

Hvordan behandle hengende hud etter vekttap

Hvordan behandle hengende hud etter vekttap


Du har endelig gjort det - mistet overflødig vekt som har vært plager deg i noen tid. Men, du da merke at huden din ser saggy i de områdene som vekttap har oppstått. Vurdere disse metodene for å behandle saggy hud etter at du har mistet en betydelig mengde vekt.

Hvordan behandle hengende hud etter vekttap

•  Begynn med cardio trening. Fortsett å trene etter at du mister vekt. Du bør utføre minst 30 minutter med cardio trening tre ganger i uken eller mer.

Mix i vekttrening med cardio trening. Bruk vekten til firmaet opp de områdene som har den hengende hud. Hvis du har hengende hud rundt mage, utføre sett med sit ups.

Bulk opp på protein. Protein kan brukes til å bygge muskler. Legg et protein shake eller bar til kosthold etter at du har trent.

Snakk med en plastisk kirurg. Hvis øvelsen er ikke effektiv på å fjerne den hengende hud, ta kontakt med en plastisk kirurg. La henne vite hvor mye hud du ønsker å ha fjernet fra kroppen din.

gjennomgå den anbefalte prosedyren. De fleste vekttap pasienter velger en mageplastikk eller en heis for å behandle saggy hud som har dukket opp.

Hint

  • En måte å hindre hengende hud er å miste vekt gradvis i stedet for raskt. Gradvis vekttap er også en effektiv måte å opprettholde vekten.
  • Hvis du bestemmer deg for å få plastisk kirurgi for å behandle saggy hud, vente seks måneder til et år før konsultere en kirurg. Dette gjør det mulig å opprettholde vekten din i noen tid før under operasjonen.