Digidexo.com

Mycoplasma Genatalia Treatment

Mycoplasma genitalium (MG) er en liten bakterie som lever i den menneskelige kjønnsorganer; det sendes ved ubeskyttet sex. Infeksjon med MG er faktisk veldig vanlig, men er ofte asymptomatisk, noe som betyr at det ikke nødvendigvis manifestere noen åpenbare symptomer. MG-infeksjoner har vært knyttet til flere forhold i både menn og kvinner, inkludert bekken inflammatorisk sykdom og uretritt, men forskerne fortsatt ikke helt sikker på hvilken rolle MG spiller i sykdom.

Kjennetegn

Dessverre er MG vanskelig å vokse i kultur, noe som har gjort det vanskeligere for forskere å studere. Det ble oppdaget i 1980, og det er ikke kjent nøyaktig hva brøkdel av befolkningen er smittet fordi det ikke har vært noen omfattende arbeid for å screene for MG. I de fleste tilfeller er det ingen symptomer og det er ikke klart om MG infeksjon har langsiktige konsekvenser eller komplikasjoner. MG har blitt koblet, men til en rekke sykdommer, inkludert inflammatorisk bekken sykdom, endometritis (betennelse i Slimhinnen i livmoren) og cervicitt (betennelse i cervix) hos kvinner og uretritt (betennelse i urinrøret) hos menn.

Symptomer

Kløe i skjeden, svie ved vannlating og smerter forbundet med sex er alle symptomer hos kvinner som kan tyde MG infeksjon. I menn, smerter ved vannlating, kløe og gulaktig utflod er symptomer på uretritt - en tilstand knyttet i noen studier til MG. Legene har ennå ikke identifisert spesifikke symptomer som ville gjøre dem i stand til å skille bekkeninfeksjon (PID) eller uretritt forårsaket av MG fra PID eller uretritt forårsaket av andre smittestoffer.

Detection

Labs typisk teste for MG ved hjelp av en teknikk kalt PCR som gjør kopier av en bestemt DNA-sekvens fra en prøve. Forhold som uretritt kan noen ganger føre fra co-infeksjoner med flere bakterier - en utfordring faktor når du prøver å peke ut den skyldige og bestemme riktig behandling. Siden symptomene for MG infeksjon skiller seg ikke markant fra symptomer på infeksjon med noen andre vanlige kjønnssykdommer - og siden MG er ofte asymptomatiske - MG kan godt gå ubemerket.

Behandling

Siden MG er vanskelig å isolere fra prøver, er forskere fremdeles arbeider for å finne ut hva som er best for behandling MG - hvis og når MG infeksjon krever behandling. Asymptomatiske infeksjoner kan ikke engang krever noen intervensjon, men det er mulig at asymptomatiske infeksjoner kan føre til at noen langsiktig og som ennå uidentifiserte konsekvenser. Vanligvis behandling for MG er med antibiotika for å drepe bakterier eller hindre dem fra å vokse.

Mest effektive antibiotika

Ifølge en 2009 studie i tidsskriftet Antimicrobial Agents Kjemoterapi, de mest effektive antibiotika mot MG in vitro (i et reagensrør eller eksperimentelle oppsettet) var azitromycin, klaritromycin, sitafloxacin og Moxifloxacin. En annen studie i tidsskriftet Emerging Infectious Diseases i 2006 rapporterte imidlertid at azitromycin ikke klarer å gjennomføre en kur i et betydelig antall tilfeller, noe som kan gjøre Moxifloxacin eller andre antibiotika et bedre valg. Doksycyklin og Levofloxacin er også antibiotika ofte foreskrevet for å behandle tilstander noen ganger forårsaket av MG. Som alltid, hvis du har spørsmål om din tilstand eller velge riktig behandling, er den beste personen til å konsultere legen din.