Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på Raw Diet

The Raw Diet er en diett som fungerer akkurat slik som det høres ut. Du spiser rå mat for å gå ned i vekt og oppnå optimal helse. Tanken er at maten bør fortsatt være levende når det forbrukes, og det vil da gi dieter med mer energi og en sunnere kjerne.

Hvordan å miste vekt på Raw Diet

•  Spis et utvalg av rå mat. Rå mat består av rå frukt, grønnsaker, nøtter, frø og spiret korn. Det er også visse krydder og krydder som faller inn i den rå kategorien.

Dehydrate frukt og grønnsaker. Du kan varme opp mat for temperaturer ikke varmere enn 115 grader C med en dehydrator. Når matvarer overskride denne temperaturen er alle enzymene i maten ødelegges.

Start dagen med frukt og grønnsaker juice eller lage en smoothie. Dette gir deg energi og fortsatt holder seg til den rå mat diett.

Følg Raw Diet oppskrifter til lunsj og middag. Kjøp en rå mat kokebok for å finne forskjellige hovedretter som du kan gjøre for mer omfattende måltider. Eksempler inkluderer fettuccine alfredo, rå hamburgere, og banan mutter smørbrød. Lever på levende mat er en nyttig bok som gir oppskrifter og retningslinjer for Raw Diet.

Spis så mye du vil. På grunn av den sunne arten av de matvarer som du forbruker, trenger du ikke å begrense porsjoner.

Hint

  • Du bør gradvis begynne Raw Diet siden det krever en betydelig livsstilsendring. Sakte eliminere kokte matvarer fra kostholdet ditt.
  • Se for ernæringsmessige mangler, for eksempel lavt jern og kalsiummangel. Du må kanskje finne en måte å supplere disse elementene mens de fulgte Raw Diet.