Digidexo.com

Hvordan komme tilbake i form

Hvordan komme tilbake i form


Komme tilbake til formen er et generisk begrep. Avhengig av hvem du er, kan målet bære vekttap, utholdenhet og muskelbygging, for å nevne noen muligheter. Du tror kanskje at fysisk form handler om å oppnå en perfekt kropp. Selv om dette er en av de mulige utfall, det er mye mer til det enn det. Jogging 101 definerer å være i form som "en evne til å utføre daglige oppgaver med kraft og årvåkenhet, uten ugrunnet tretthet, og med rikelig energi." Med andre ord, hvis du er ofte trøtt eller ikke kan gå i trapper uten å stoppe for å få igjen pusten, så du er ute av form. Det er ingen hemmelighet at dårlig fysisk helse er en epidemi i USA Med dette i bakhodet, får tilbake i form kan ikke bare øke din generelle følelse av velvære, men potensielt redde livet ditt.

Hvordan komme tilbake i form

•  Ta kontakt med en lege. Før du begynner et treningsprogram, snakk med legen din om dine mål. Ikke bare kan hun gi verdifulle råd om hva tilnærming til å ta, men en rask sjekk viser hva dine fysiske begrensninger er. Om du har noen medisinske tilstander, spør henne om og hvordan de vil påvirke evnen til å utøve.

Endre vaner. For noen kan komme tilbake i form være en stor livsstilsendring. US Centers for Disease Control and Prevention gjør flere anbefalinger. Først holde stillesittende aktiviteter, som for eksempel TV og video spill, til et minimum. Også innlemme øvelse i dine daglige rutiner. For eksempel, ta turer under lunsjpausen eller angi en bestemt tid til side hver dag for fysisk aktivitet. Til slutt, spise riktig. CDC anbefaler minst fem porsjoner av frukt og grønnsaker hver dag. Sunn fornuft tilsier også at du unngår usunne ting som fast food og sukker.

Velg aktiviteter som du liker. Komme tilbake i form tar engasjement, og planene vil uunngåelig mislykkes hvis du trener rutine er kjedelig. Det er mange andre ting enn å løfte vekter eller jogge alternativer. Kampsport, boksing, svømming og lagidretter er bare noen få valg. Hvis du har det gøy, så fysisk form blir et biprodukt av dine fritidsaktiviteter.

Øvelse rimelig. Mens entusiasme er bra når du ønsker å komme tilbake i form, husk at du ikke er uovervinnelig. Overexercising er mot sin hensikt og øker risikoen for skade. Gradvis øke den fysiske intensiteten som du avanserer.

Spis hyppige, små måltider. Selv om det er vanlig praksis å spise tre måltider om dagen, spise mindre porsjoner hver tredje time holder kroppen din stadig pleies og hjelper deg å miste vekt. Ikke overstig 400 kalorier per måltid.

Drikk nok kaldt vann. Minste anbefalte beløpet er 64 ozs. Kaldt vann er nøkkelen her, fordi kroppen din har til å generere varme å motvirke kulden. Hvis kroppen din genererer varme, det brenner kalorier. I tillegg trenger du vann under trening for å unngå dehydrering.