Digidexo.com

Hvilken type parasitter vises som Gjær?

Fermentering av gjær skaper en kjemisk substans som kalles propylalkohol. Overvekst av gjær i kroppen kan overmanne gunstig gjær bryte ned den levende organisme, forårsaker sykdom. Det er 20 til 30 typer sykdomsfremkallende gjær som kan forårsake sykdom. Gjær danner et belegg på slimhinnene i tarmen som gir en beskyttende barriere for vekst av uønskede parasitter.

Gjær og Parasitter

Parasitter, avhenger av en rekke for å overleve. Typer parasitter inkluderer hookworms, pinworms, rundormer, flatormer og bendelorm. Gjær er medlem av soppfamilien som består av 100.000 til 250.000 arter, inkludert gjær, mugg, mugg, råtner, Smuts og sopp. Gjær og parasitter har en tendens til å arbeide for hånd-og-hånd. Candida, den mest vanlige type gjær, er ofte forbundet med intestinal parasittiske og bakterielle infeksjoner.

Candida

Det er 50 til 60 stammer av Candida albicans som forårsaker infeksjoner. Candida danner vanligvis rundt fuktige områder på kroppen som vaginal områder, under brystene og underlivet, under hudfolder og i munnen. Spedbarn vanligvis lider av Candida oralt, på grunn av melken de forbruker. Giftige miljøer, psykologisk stress, dårlige matvaner, overdreven antibiotikabruk, mangel på mosjon, sykdom eller plager som AIDS, multippel sklerose, diabetes og lupus er noen av de forhold som kan føre gjær og parasittinfeksjoner.

Forurensning

Alkohol, ost og yoghurt inneholder gjær og bakterier. Disse produktene kan være skadelig hvis de ikke er gjæret riktig. Parasitter kan komme inn i kroppen gjennom rå, rå mat, forurenset drikkevann, og ved menneske-til-dyr kontakt, for eksempel berøre en familiehund.

Trikinose

Denne sykdommen er forårsaket av rundormer tatt inn i kroppen gjennom infisert kjøtt, særlig svinekjøtt. Larven danner en cyste i muskel hos en smittet person, i utgangspunktet forårsaker diaré og kvalme, så kløe, muskelsmerter, feber, frysninger og leddsmerter.

Symptomer

Den medisinske samfunnet mener at gjær og parasittinfeksjoner føre til ulike aliments i menneskekroppen. Mange parasitter er "tause mordere" som går ubemerket uten alvorlige symptomer. Symptomer på gjær og parasittinfeksjon kan inkludere irritabel tarm syndrom, forstoppelse, diaré, gass og oppblåsthet, ledd-og muskelsmerter, allergier, anemi, søvnforstyrrelser og kronisk tretthet.

Behandling

Behandling for parasitter og gjær infeksjoner kan være radikal. For å kontrollere overvekst av gjær og parasitter som trives i kroppen, sukker, melkeprodukter, hvete, gjær, alkohol, nikotin, koffein og visse kjemikalier må elimineres fra kroppen. Behandlinger som en kinesisk urte behandling vil hjelpe rense kroppen for giftstoffer som forårsaker sykdom. En lege kan kjøre laboratorietester som kan avgjøre om kroppen din overstyres med gjær og parasitter.