Digidexo.com

Tips og triks for å miste vekt Fast

Å miste vekt raskt er ikke alltid den sunneste måten å slanke seg, men det er noen ganger nødvendig. Enten du ønsker å passe inn i den nye kjolen for en kommende hendelse eller hvis du bare trenger å felle noen pounds å sparke starte vekttap, er det mange tips og triks for å miste vekt.

Spise mindre, trene mer

Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, er den beste metoden bare å spise mindre og trene mer. Det kan virke som en enkel løsning, men det er også den mest effektive komponenten i å miste vekt. Prøv å kontrollere dine deler ved å fylle tallerkenen med en normal mengde mat og deretter sette en fjerdedel av det tilbake. Hvis du blir sulten senere, kan du spise det da. Prøv dette for et par dager og deretter prøve å gjøre det med halvparten av normal porsjon. På bare noen få dager, vil du spise mindre og følelsen fornøyd.

Som for trening, den kommer bare ned til enkel matematikk. Du må forbrenne mer kalorier enn du får i deg. Det betyr at hvis du tar i 2000 kalorier hver dag, må du finne noe å brenne minst så mange kalorier ellers de ekstra kaloriene blir lagret som fett i kroppen din. En måte å gjøre dette på er å finne en sprek sport eller hobby som du liker så du vil ønske å trene hver dag. For eksempel, hvis du liker tennis, prøver å spille så ofte som mulig slik at du vil nyte å brenne kalorier.

Naturlige Diuretika

Naturlige diuretika er matvarer (vanligvis urter) som hjelper kroppen kvitte seg med overflødig vann. Mange mennesker som trenger å gå ned i vekt har vanligvis overflødig væske som kroppen deres er å beholde og diuretika kan kaste de væsker raskt. Løvetann, einer og ingefær er tre av de mest populære naturlige diuretika, og du kan finne dem hos din lokale helsekost butikk. Persille, meloner, asparges og artisjokker har også vanndrivende egenskaper som hjelper skylle kroppens overflødig væske. Kaffe, te og brus er vanndrivende, men i mindre grad.

Du kan også følge en diett plan som reduserer mengden av vann som kroppen din beholder. Spise små mengder av brød, ris og andre stivelsesholdige karbohydrater bidrar til et lavere nivå av overflødig væske i kroppen din. Unngå salt og sukkerholdige matvarer, også, fordi denne typen produkter har en tendens til å holde vann. Pass på å drikke rikelig med vann og usøtet te å hjelpe kroppen din skylle ut væske. Et utvalg av frukt og grønnsaker bidrar også til en sunn vanndrivende diett plan.

Avgifte kroppen din

Avgifte kroppen din er som å skylle ut overflødig vann, men også renser kroppen for andre giftstoffer som er veiing deg ned. Før du tar noen avgiftning produkter eller starte en detox diett, må du slutte å røyke, slutte å drikke kaffe og alkohol, og kutte ut mettet fett og sukker fra kostholdet ditt. Også redusere så mye stress som mulig fordi stress frigjør hormoner inn i systemet ditt. Dette kan skape giftstoffer i kroppen din og tregere en avgiftning prosess.

Avgiftning programmer vanligvis følger en syv-dagers planen. I løpet av de to første dagene, bør du raskt og bare drikke væsker som vann, naturlige fruktjuicer og urtete. For de neste fem dagene, følger en sunn diett plan med mye fiber, frisk frukt og grønnsaker (rødbeter, kål, tang, reddiker, etc.) og rikelig med vann. I tillegg tar varme dusjer eller svette i en badstue hjelper rense kroppen for giftstoffer ved å eliminere dem gjennom svette.