Digidexo.com

Mest effektive vekttap spise planer

Et effektivt vekttap plan tar hensyn til kvaliteten på maten du spiser, tidspunktene for måltider og snacks, og mengden. For hurtig vekttap, supplere et godt kosthold med en sunn øvelse plan som inkorporerer hjerte fitness, fleksibilitet og styrke.

Matvalg

Snarere enn å bli sugd inn i fettfri kjepphest eller kalori telling, mål for matvarer som er ubehandlet. Dette inkluderer magert kjøtt, rikelig med frukt og grønnsaker og helkorn. Andre gode snacks inkluderer 98 prosent fettfritt popcorn og sukkerfri / fettfri Jell-O og pudding. Når du handler i butikken for mat, holde seg til mat på omkretsen av butikken. Disse vil være matvarer i sin mest naturlige, ubehandlet form. Kjøpe sunn mat kan være dyrt, så se etter avtaler på din kjøpmann og planlegge måltidene deretter.

Frekvens

Trikset er å aldri la deg bli for sulten. Selv om du ikke er en frokost person, sørg for å spise noe når du først våkner opp slik at du ikke er skrubbsulten ved lunsjtid. Du kan ha blitt reist på tre måltider om dagen, men fire eller fem mindre måltider om dagen er helt akseptabelt, og selv bra for å holde stoffskiftet i gang. Hvis du holder deg til de tre-måltid modell, sørg for å innlemme to snacks en dag i mellom måltidene. Prøv å unngå å spise rett før du går til sengs.

Antall

Mens noen mennesker mister bedre ved å spore maten, dette er ikke nødvendig for å etablere livslang vaner. For eksempel kan et sunt måltid inkluderer magert kjøtt på størrelse med håndflaten din, hele korn på størrelse med knyttneven din, og en grønnsak på størrelse med knyttneven din. Spis frukt for snacks. Hvis du velger å telle kalorier, mål for et beløp som vil holde kroppen skikkelig drevet. For eksempel tar det 3500 kalorier til sammen et halvt kilo. Undersøke hvor mye du spiser og hvor mye du ønsker å gå ned i en uke, og utvikle en spiseplan deretter. En sunn mengde vekttap varierer fra en halv kilo til to pounds en uke. Mens du kanskje tror dramatisk begrense matinntaket vil fremskynde prosessen, vil kroppen din faktisk sparke inn i "sult-modus" og holde på fettet den har, undergrave din innsats.