Digidexo.com

Gratis Hjem Cures for hemorroider

Hemorroider er hovne årer i endetarmen og nedre rektum. Hemorroider brenne, kløe, vondt og blø når de blusse opp. Hemorroider er forårsaket av fysisk stress, vanligvis mens straining under avføring. Heldigvis er det hjem botemidler som kan hjelpe behandle hemorroider.

Diet

Konsumere mer kostfiber. Fiber plukker opp vann og avfall når den sendes gjennom legemet. Legg fiber til kosthold sakte, siden en plutselig økning kan føre til at gass, diaré og smertefulle magekramper. Fiber er funnet i en rekke matvarer. Korn som hel hvete, hel rug, brun ris, maismel, havremel, havregryn og kli er en god kilde til fiber. Andre kilder til fiber inkluderer gulrøtter, kål, mais, grønne bønner, salat, bønner, linser, epler, appelsiner, pærer, fiken, svisker, aprikoser og rosiner. En nøkkel til å legge mer fiber i kosten er å sikre at du holde væskeinntaket opp til åtte til ti glass om dagen. Dette vil bidra til å sikre myke avføring.

Trening

Regelmessig mosjon holder fordøyelsessystemet i bevegelse. Når fordøyelseskanalen bremser ned du kan bli forstoppet. Dette betyr at det vil ta mer press for å flytte tarmer, som vil forverre din hemorroider. Øvelsen rutine trenger ikke å være aerobic eller anstrengende. En rask spasertur varig 30 minutter kan være tilstrekkelig.

Hygiene

Holde rent spesielt etter avføring. Avføring igjen på huden kan irritere hemorroider. Kraftig rubbing med tørr toalettpapir kan føre til hemorroider å skade og blø. Bruk rent vann til å skylle hemorrhoid området og tørk. Støv området med cornstarch pulver. Sørg for å skylle grundig under bading. Såperester forårsaker kløe og svie når igjen på hemorroider. Bruk en kompress for å roe dine hemorroider etter rengjøring. Sug en myk klut i trollhassel og plass på hemorroider. La virke i fem til ti minutter.

Sitz bath

Ta en sitz bad i 30 minutter tre til fire ganger om dagen for hemorrhoid lettelse. Dryss tørket echinacea og johannesurt i vannet. Disse urter har antibiotika og painkilling egenskaper. Sitte i seks inches av varmt vann på en oppblåsbar smultring pute. Dette eksponerer området til badevannet. Det varme vannet er gunstig for hemoroider og vil redusere smerte og samtidig øke blodsirkulasjonen. Dette bidrar til å redusere hovne blodkar og fremmer helbredelse i hemorroider.