Digidexo.com

Mat for Acid Reflux Relief

Mat for Acid Reflux Relief


Acid-reflux refererer til syrer som stiger fra manges magene opp sine fordøyelseskanalen. Folk opplever ofte syre-reflux som en brennende følelse, kjent som halsbrann, i brystet på grunn av magesyre er irritasjon i spiserøret. Noen ganger folk bare oppleve sporadiske halsbrann, mens andre har kronisk halsbrann, kjent som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Endringer i kosthold vil bidra til å redusere magesyre innholdet og redusere alvorlighetsgraden av halsbrann og / eller GERD.

Healthy Eating

Selv om folk kanskje ønsker et mirakel mat som vil kurere sin halsbrann, er den mest effektive måten å redusere halsbrann en generell sunn spising strategi. Prøv å miste overskytende pounds fra magen siden magen fett skaper buktrykket som fører til acid reflux. Begynn med enkle endringer i kostholdet ditt. Snarere enn å drikke brus eller alkohol med middag, hold deg til vann. Lage dine måltider i en spiseskje olivenolje i stedet for smør eller animalsk fett. Til dessert, spise en banan i stedet for iskrem.

En annen god sunn mat strategi for å redusere halsbrann er å begrense måltidet størrelse. Kutt generelle måltid størrelse med en tredjedel å starte. Når du justere til mindre størrelse, kan du prøve å redusere porsjonsstørrelsen ytterligere. Husk at ditt daglige kalori anbefalt inntak varierer mellom 1500 og 2500 kalorier avhengig av kjønn og alder.

I tillegg til mindre måltid størrelser, ikke spise tre timer før sengetid. Jo senere du spiser, jo mindre tid du er nødt til å brenne av kalorier. Som maten sitter i magen, stiger syre og du kan få vekt også.

Non-syrlig mat alternativer

Matvarer som kan forverre syre-reflux inkluderer spaghetti med tomatsaus, appelsiner og krydret mat. Hvis du lider av acid reflux, se på maten du sånn bidra til dine symptomer og skape mindre sure versjoner som ikke vil gi deg så mye ubehag. For eksempel, i stedet for å tilberede en tung kjøtt lasagna med marinara saus, velger Linguini med olivenolje, spinat og sopp. Hvis du pleier å spise appelsiner for en fruktig snack, prøv druer eller epler.

Vet matvarer som forårsaker symptomene dine til å blusse opp. Alle mennesker er forskjellige. Hvis du kan spise en bolle med lam vindaloo og føler ingen syre reflux, trenger du ikke å kutte vindaloo fra kosten bare fordi mange folks halsbrann forverres fra slike retter. Også snakke med legen din for å se hvor lang tid du trenger for å forbli på lav syre diett. For noen mennesker, kan en uke borte fra sure matvarer arbeide for å redusere alvorlighetsgraden av acid reflux, mens andre trenger å holde seg til sitt kosthold på mer permanent basis.

Gode ​​Foods for fordøyelsen

Som du vedta sunne matvaner og unngå mat som utløser acid reflux, søker mat som fremmer god fordøyelse og bidra til å nøytralisere magen syrer. Begynn dagen med en bolle med havregryn. Havregryn inneholder viktige næringsstoffer, fiber og vitaminer, og det sitter godt i de fleste folks mager. Til lunsj, holde seg til grunnleggende kjøtt som ovn-stekt kalkun. Unngå behandlet Tyrkia eller andre tyngre kjøtt. Om natten, kok opp fiberrike blandinger av bønner og lettfordøyelige grønnsaker som spinat eller rosenkål. Kast i noen ingefær for ekstra fordel og smak. Ginger i moderate doser kan bidra til å redusere betennelser og lette ubehagelige acid reflux symptomer.