Digidexo.com

Hvorfor er mat kilder til kalsium Superior til Supplemental Kilder?

Kalsium er den mest tallrike mineral i menneskekroppen, og utfører viktige funksjoner. Ifølge US National Library of Medicine nettsted, kroppen lagrer mer enn 99 prosent av dette mineralet i bein og tenner, mens restene er spredt mellom muskler og væske mellom cellene. Kalsium er viktig for vekst hos barn og unge voksne og kvinner trenger kalsium som de blir eldre for å hindre tap av beinmasse. Mat kilder til kalsium er overlegen supplerende kilder for flere grunner.

Mat Kilder

Anbefalt daglig inntak av kalsium for voksne er 1000 mg. The National Institutes of Health Office of Kosttilskudd sier mat kilder til kalsium inneholder melk, ost, yoghurt, som er de viktigste kalsiumkilder for folk i USA. Vegetabilske kilder til kalsium inkluderer grønne grønnsaker, brokkoli, kinakål, grovbrød, og berikede matvarer som appelsin juice, frokostblandinger, og tofu. Mat kilder til kalsium er overlegen fordi disse matvarene andre næringsstoffer, og du trenger ikke å bekymre negative reaksjoner.

Absorpsjon

Noen kalsiumtilskudd som kalsiumkarbonat ikke absorberer var vel som mat kilder til dette mineralet. PeaceHealth nettside, levert av søstrene av St. Josef av Fredshelseomsorgstjenester, sier leger anbefaler kalsiumkarbonat fordi det er billig og allment tilgjengelig selv om dette tillegget kan være lav i kvalitet. Produsenter har ikke et ensartet system for å produsere deres kalsiumtilskudd; Derfor har de forskjellige absorpsjonsnivåer. Du kan teste absorberingsevne av tabletter ved å løse en i halv kopp eddik, rør med jevne mellomrom. Hvis tabletten er fullstendig absorbert etter 30 minutter, er det høy kvalitet. Mat kilder til kalsium absorbere under fordøyelsen.

Toleranse

Du kan ikke tolerere kalsiumtilskudd samt du ville matkilder. Ifølge National Osteoporose Foundation nettside, kan du oppleve gass eller forstoppelse fra din kalsium supplement. Du må kanskje øke fiber og væskeinntak for å motvirke disse bivirkningene eller prøve ulike merker eller justere doseringen. Vegetabilske kilder til kalsium er overlegen fordi de er høy i fiber, noe som eliminerer behovet for prøving og feiling.

Purity

Kalsiumtilskudd utarbeidet etter østers skjell, benmel og dolomitt kan inneholde bly og giftige metaller. The National Osteoporose Foundation nettside sier at du må se etter etiketter som leser "renset" eller "USP bekreftet Mark." Disse etikettene er ikke obligatorisk, slik at du kan være uvitende om det forberedende metode som brukes til å produsere disse kosttilskudd. Du kan også ha en reaksjon på kalsiumtilskudd hvis du er allergisk mot østers. Du trenger ikke å bekymre deg for bly og giftige forgiftning fra mat kilder.

Drug Interaction

Kalsiumtilskudd samhandle med over-the-counter narkotika, reseptbelagte medisiner og andre kosttilskudd. The National Osteoporose Foundation nettsted sier kalsium redusere absorberingsevne av tetracyklin, kan ikke tas samtidig som jerntilskudd og bør ikke tas innen fire timer thyreoideahormoner. Andre negative legemiddelinteraksjoner inkluderer protonpumpehemmere som Prevacid, prilosec og Nexium.