Digidexo.com

Centrum Cardio bivirkninger

Centrum Cardio er et merkenavn multi-vitamin med en spesiell formel ment å forbedre hjerte helse. Til tross for at Centrum Cardio er tilgjengelig uten resept fra lege, stiller vitamin en risiko for bivirkninger.

Typer Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av multivitaminer som Centrum Cardio inkluderer urolig mage, hodepine og en ubehagelig smak i munnen, melder Drugs.com.

Betydning

Bivirkninger fra Centrum Cardio forårsaket av en overdose eller tar for mye av vitamin er de mest alvorlige risikoene som utgjøres av supplement. På grunn av at vitamin inneholder jern, har en overdose potensial til å være dødelig, særlig hos unge barn, i henhold til advarselen på etiketten Centrum Cardio.

Funksjoner: Ingredienser

Centrum Cardio inneholder både peanøtter og soya, noe som medfører risiko for potensielt livstruende allergiske reaksjoner hos pasienter som har en følsomhet for heller.

Risiko

Vitamin A-bruk øker risikoen for å utvikle osteoporose, advarer etiketten for Centrum Cardio. Hvis du tar andre kosttilskudd som inneholder vitamin A, kan det ikke være trygt for deg å ta Centrum Cardio også.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller ammende, konsultere legen din før du tar Centrum Cardio.