Digidexo.com

Kan drikke mer vann bli kvitt mørke sirkler under øynene?

Ifølge Mayo Clinic, mørke ringer under øynene er et tegn på aldring på linje med grått hår eller rynker. Denne tilstanden er definert som runde områder av pigmentering under hvert øye, og kan føre til at pasienten til å føle seg sliten og usunn. Vanlige årsaker er allergi, arvelighet, nesetetthet og langvarig soleksponering. Vann er en enkel, men ofte unconsidered, behandling for mørke ringer under øynene.

Drikk vann

Å være godt hydrert er et viktig skritt i å eliminere den irriterende mørke sirkler. Hvis kroppen din ikke får nok vann hver dag, kan du lett bli dehydrert. Dehydrering kan føre til redusert sirkulasjon, noe som fører til at huden under øynene til å se mørkt og puffy. Vann, ifølge caringmedical.com, bidrar også til å skylle ut giftstoffer som kan føre til øynene dine for å utvikle denne tilstanden. Drikk minst 64 gram vann hver dag.

Alkohol spiller en rolle i dehydratisering legemet; jo høyere alkoholinntak, bør den høyere vanninntaket være. Salte drikke og matvarer kan også bidra til redusert hydrering. Matvarer som inneholder store mengder salt inkluderer kaffe, cola, sjokolade og noe mat eller drikke som inneholder store mengder koffein. Når disse elementer er tatt inn i kroppen, bør enda mer vann tas inn.

En annen måte å gi øynene dine direkte absorpsjon av vann er å plassere en våt klut på øynene dine mens du sover. Vannet vil etter hvert siver ut av fille på øynene og bør bidra til å gi en tilstrekkelig mengde av fuktighet for å hjelpe til med å behandle mørke ringer.

Andre behandlinger

Ordfører Clinic tilbyr mange andre behandlinger for å bidra til å eliminere mørke ringer under øynene. Bruk et kaldt omslag på øynene dine for å bidra til å redusere hevelse forårsaket av utvidede blodårer. Sørg for at du får mer søvn enn du vanligvis gjør, og når du sover, kan du bruke ekstra puter. Dette hindrer innsamling av væske under øyelokkene. Bruk solkrem og solbriller når du er utsatt for solen for å forhindre irritasjon og forverring av symptomer. Hud kremer som inneholder mye vitamin K, vitamin C og vitamin E er også gode behandlinger.