Digidexo.com

Ionic Foot Bath Treatment

Vi mennesker har alltid bestrebet seg på å søke alternative løsninger for å håndtere våre ulike problemer, inkludert helse. Det være seg Ayurveda (indisk medisin), tradisjonell kinesisk medisin, akupunktur eller mer helhetlige tilnærminger som Reiki, er vår søken fremdeles å finne den perfekte løsningen for alle våre helseproblemer. Et slikt siste bølge har vært i feltet av ionisk helbredelse ved hjelp av ionisk fotbad. Ganske populær i Storbritannia, er denne typen helbredelse eller avgiftning raskt økende popularitet i USA de siste årene.

Ingenting Påvist Likevel

Selv om ingen formelle kliniske studier eller noen vitenskapelig bevist testene har blitt utført på dette emnet, regelmessige brukere av ionisk fotbad krav markerte forskjeller i deres helseproblemer. Helhetlige tilnærminger som Reiki eller Chiropractic heller ikke har noen vitenskapelig base, men er kjent for å være effektive. La oss forstå hva en ionisk fotbad er før vi hopper til noen konklusjoner.

Forstå Theory of en Ionic Foot Bath

Noen mener en ionisk fotbad er cellular rensing. En kar med saltvann med energigivende patron (elektrodeplater) hvor føttene er dynket i ca en halv time til å fjerne giftstoffer fra kroppen vår. Som strøm passerer gjennom elektrodene, oppstår ionisering som endrer den molekylære struktur av vann inn anioner (uttales en, ioner) og kationer (uttales katt, ioner). På grunn av osmose, anioner flytte forbi hudbarrieren, inn i blodbanen og blir distribuert til alle cellene i kroppen. Disse anioner styrke cellene, spyle ut giftstoffer som blir samlet inn i karet med vann og endre fargen på vannet.

Fordeler

Ionisk fotbad stimulere bio energiske felt av vår kropp, bistå i jevn energistrøm gjennom kroppen. Som cellene vokse sterkere det er bedre kapillær mikrosirkulasjonen av næringsstoffer, som igjen hjelper på avrusning. Takket være denne ekstern hjelp, våre interne avgift organer som nyrer, lever, tykktarm, lunger og hud er i stand til å prestere bedre. Ovennevnte prosessen styrker immunforsvaret vårt, og kroppen vår er i stand til å takle bedre når den blir angrepet av bakterier, virus eller andre uønskede elementer. Listen prosessen fører til en følelse av velvære og i sin tur det forbedrer vår hukommelse og søvnmønster. Ionisk fotbad er også antatt å hjelpe reparere bindevev og øke fleksibiliteten, noe som bidrar til å avlaste hodepine og leddsmerter i leddgikt.

Teste ut teorien selv

Mens en kjent Branda € ™ s ionisk fotbad kan koste deg nesten $ 1000, de fleste spa tilbyr en 30-minutters økt på mindre enn $ 45. Erfaring gang for deg selv, og vet alt du kan du ende opp med å kjøpe en hvis de fordelene det hevder gått i oppfyllelse.

Forsiktig

Et ord av forsiktighet, men: En ionisk fotbad er ikke tilrådelig for personer med pacemaker, organtransplantasjoner, gravide eller ammende mødre.