Digidexo.com

Alcohol Abuse i Seniors

Alcohol Abuse i Seniors


Alkoholmisbruk kan påvirke voksne i alle aldre. Ifølge West Virginia University Institutt for samfunnsmedisin, mellom 2 prosent og 10 prosent av pensjonister har alkoholmisbruk problemer, selv om noen helsearbeidere mener at den samlede prosentandelen er undervurdert, sier West Virginia University. The American Academy of Family Physicians rapporterer at 10 prosent til 15 prosent av eldre drikker mye alkohol.

Potensielle grunner for Alcohol Abuse

Kroniske alkoholmisbrukere som fortsetter et mønster av drikkevann i senere stadier av livet er ikke den eneste gruppen av eldre som drikker alkohol til overmål. Livssituasjon kan føre til alkoholmisbruk hos personer som ikke tidligere har hatt problemer med alkohol. Etter seniorer fratre, hvis de ikke har planlagt andre strukturerte og meningsfylte aktiviteter, kan de slå til alkohol for å bekjempe ensomhet eller kjedsomhet. Død av en kjær og forringelse eller endringer i kroppen fungerer kan også føre til bruk av alkohol som en mestringsmekanisme, melder National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme.

Symptomer og indikatorer

"The New York Times" rapporterer at noen av de typiske indikatorer på alkoholmisbruk, for eksempel manglende arbeid eller å være merkbart beruset, er ikke alltid synlig i seniorer, spesielt hvis de bor alene. Dette kan gjøre å identifisere alkoholmisbruk i eldre mer utfordrende. Det finnes imidlertid andre tegn og symptomer på en alkohol problem. Atferdsindikatorer inkluderer lyve om hvor mye alkohol konsumert, drikke alene, ser ut til å være ergerlig eller irritabel når ikke drikker og gulping drinker. Utviser en kombinasjon av medisinske eller fysiske symptomer som utydelig tale, underernæring, uforklarlig kvalme og skrumplever eller andre leversykdommer kan også indikere alkoholisme i seniorer.

Spesielle hensyn for pensjonister

Virkningene av alkohol kan være sterkt uttalt i seniorer. Pre-eksisterende forhold vanlig i eldre voksne som depresjon og angst, osteoporose, hypertensjon og kognitiv svikt kan gjøres verre ved å drikke store mengder alkohol, rapporterer "The New York Times." Pensjonister er også mer sannsynlig å ta reseptbelagte medisiner. National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme (Niaa) rapporterer at å drikke alkohol mens du er på medisiner som antihistaminer, beroligende midler, sovetabletter og selv aspirin kan være svært farlig og potensielt dødelig.

Behandling

Pensjonister kan ha nytte av behandling planer som spesifikt adresserer liv og medisinske spørsmål som er relevante for deres aldersgruppe. Den NIAA sier at når seniorer velger å søke hjelp for sitt alkoholproblem, er de sannsynligvis til å fortsette med behandlingsopplegget, forbedre sine sjanser for å bli frisk. Eldre voksne eller deres familier eller venner kan utforske behandlingsalternativer ved å konsultere med en lege eller kontakte organisasjoner som Anonyme Alkoholikere og National Institute on Aging.