Digidexo.com

Brachialis nerveskader Symptomer

Eksperter ved National Library of Medicine (NLM) forklare at plexus brachialis er en gruppe av nerver som ligger i nedre del av halsen som deler seg opp i nervene i hver arm (se Ressurser). Når du opprettholde en skade, utvikle svulster i nakken eller skuldrene, eller har blitt overeksponert for farlige kjemikalier, er du i faresonen for å utvikle brachialis pleksopati, eller skade på brachialis nerver. Symptomer på brachialis pleksopati, også kalt Parsoner Turner syndrom, varierer i henhold til den nøyaktige plasseringen av nerveskader.

Befolkning Berørt

Brachialis nerveskader er mer vanlig hos yngre menn, i motsetning til kvinner.

Fordeling av Symptomer

Noen mennesker opplever symptomer på den ene siden av kroppen, mens andre har smerter i begge armene. Fordelingen av symptomene er i stor grad avhengig av hvor nerven har blitt skadet.

Smerte

Smerte, alt fra en verke som stråler fra skulderen ned til fingrene eller en brennende følelse, er i samsvar med brachialis nerve dysfunksjon.

Nummenhet

Nummenhet og noen ganger prikking er vanlige symptomer på brachialis pleksopati. Nummenhet kan oppstå i fingrene, arm eller skulder.

Begrenset funksjon

Skulder, arm eller hånd kan føle svak hvis du har brachialis nerveskader. Du kan føle at du har begrenset bevegelighet og funksjon i det berørte området.