Digidexo.com

Dietter for å gå ned i vekt og få Buff

Ønsket om å gå ned i vekt og få buff kan ha en rekke motivasjonsfaktorer. Mens noen mennesker bare vil se og føles bra, andre teller på betingelse av kroppen sin for karriere årsaker, for eksempel modeller, skuespillere og idrettsutøvere. Mens slanking kan hjelpe deg å forbrenne fett og bygge muskler, er det viktig for deg å erkjenne at dette er bare en del av ligningen. I tillegg til slanking, miste vekt og få buff krever også massevis av regelmessig mosjon. For å bygge muskler, anaerobe øvelser, for eksempel vektløfting, er det viktigste.

Høy protein diett

Den beste slanking strategi for å miste vekt og få buff er å opprettholde en høy protein diett. Protein er en organisk forbindelse som består av en eller flere kjeder av aminosyrer og er viktig for å bygge og reparere muskler. Ifølge Intense-Workout.com, flertallet av høy protein matvarer er også naturlig lav på karbohydrater og mettet fett, som er i stor grad ansvarlig legge fett til kroppen. Dermed vil en høy protein diett hjelpe deg å forbrenne fett i tillegg til å hjelpe deg å bygge muskler. Ifølge ovenfor kilden, vanlige matvarer som er høy i protein inkludere mager biff, kalkun, kylling, eggehviter, reker, og alle typer fisk. Vegetariske alternativer inkluderer avokado, nøtter og soyaprodukter som tofu og soyabønner. Listen kilde anbefaler at du spiser omtrent ett gram protein per kilo kroppsvekten din daglig. Så, hvis du Vekt 150 pounds, bør du spise 150 gram protein hver dag. De gangene hvor du spiser protein er også viktig for fettforbrenning og muskelbyggeprosesser. Intense-Workout.com anbefaler forbruker protein på tre viktige tider: etter å ha våknet opp, før du går søvn, og umiddelbart etter trening. Imidlertid har protein også vil bli levert til muskler i løpet av dagen, og Intense-Workout.com anbefaler å ha et måltid hver tredje time for å oppnå dette.

Protein Supplements

Å spise den daglige anbefalte mengden protein for å miste vekt og få buff kan være vanskelig. En praktisk løsning er å konsumere protein barer, som - ifølge Intense-Workout.com vanligvis inneholder ca 30 gram protein og er candy-bar størrelse. Kanskje den mest populære metoden for å øke proteininntaket, spesielt blant kroppsbyggere og andre idrettsutøvere, er gjennom forbruker whey protein shakes. Ifølge WheyofLife.org, er myseproteinet en pulverisert substans som er laget av et flytende biprodukt av oste gjør prosessen. Det er en utrolig rik kilde for forgrenede aminosyrer, valin, isoleucin og leucin, noe som er brukt opp under trening, og bidra til å bygge skjelettmuskulatur. Ifølge ovenfor kilden, drikker whey protein shakes også skaper en følelse av fylde eller metthetsfølelse, noe som kan bidra til å forhindre over spising og vektøkning.