Digidexo.com

Child Bereavement Rådgiver Training

Child Bereavement Rådgiver Training


Barn ikke sørger på samme måte som voksne gjør. De trenger noen som forstår deres spesielle behov og kan tilby hjelp på en måte som tilfredsstiller disse behovene. Et barn eller en ungdom sorg rådgiveren har spesiell opplæring for å oppfylle dette formålet.

Foreløpige pedagogiske krav

Sertifiseringsprogrammer tilby spesiell opplæring i sorg og sorg problemer. De fleste av disse programmene er kun tilgjengelig for de som holder minst en bachelorgrad i et beslektet felt. Psykologi, sosiologi og sykepleie er tre av de mest vanlige pedagogiske studievalg. Ordinerte prester kan lovlig råd innenfor retningslinjene for sitt yrke og ofte holder en grad i teologi.

Noen sorg pedagogiske programmer krever en mastergrad eller et bestemt antall år jobbet som en lisensiert rådgiver. Avanserte grader som oppfyller master kravet inkludere disse i sosialt arbeid, psykologi, teologi, medisin og sykepleie. Programmer som godtar arbeidserfaring vil kreve verifisere dokumentasjon.

Licensed rådgiving krav varierer fra staten og krever en kompetanse test. De fleste ministrene møtes statlige krav etter ordinasjon.

Specialized Training

Sorg og savn sertifisering krever spesifikk trening i sorg og utvinning. The American Institute of Health Professionals og Foreningen for døden utdanning og rådgivning er to organisasjoner som tilbyr sertifisering til kvalifiserte fagfolk i rådgivning yrket. Videregående opplæring og sertifisering innen barne- og ungdoms sorg og savn er bare tilgjengelig etter å ha mottatt sertifisering som en sorg og savn rådgiveren.

Mindre Intensiv Approach

Den Greif Recovery Institute tilbyr en fire-dagers sertifiseringskurs som ikke krever avanserte grader og en rådgivning lisens. Denne sertifiseringen kan være nyttig for presteskapet, lisensierte profesjonelle rådgivere, begravelsesbyråer og kirkegårds fagfolk eller de som ønsker å frivillig sin tid i hospice, sykehjem og skoletilbud. Dette programmet vil trolig ikke oppfylle krav til rådgivning fagfolk med mindre de allerede har den nødvendige statlig lisens.