Digidexo.com

Hvordan velge en Aromaterapi Herbal Pack

Hvordan velge en Aromaterapi Herbal Pack


Hvis du lider av smerter forårsaket av skade, sykdom, anspente muskler eller bihuleproblemer kan du bli kjent med fordelene av en varmepute. Legg til dette fordelene av urter og krydder for en stadig mer populært middel, aromaterapi urte pack. Les videre for å lære hvordan du velger en aromaterapi urte pack.

Bruksanvisning

Betraktninger

•  Vurdere tilstanden (e) du ønsker å behandle. Aromaterapi pakker kommer i en rekke størrelser og former, inkludert de som er beregnet for ansiktet, skuldre og nakke, og større områder som rygg eller mage.

Lær de medisinske egenskapene til ulike urter for maksimal nytte, eller rett og slett velge dufter som du liker. En prøve av urter utformet for å slappe muskler eller redusere betennelse inkluderer kamille, lavendel, peppermynte og kanel. Yucca olje er et annet populært valg som kan være til ekstra nytte for sinus forhold.

Se etter 100 prosent naturlige ingredienser i en aromaterapi urte pack. Naturlige ingredienser bør tilby overlegen aromaterapi fordeler og ofte bedre på varmen.

•  Finn en aromaterapi urte pakke som inneholder et avtagbart deksel. Både naturlige og syntetiske pakker er utsatt for intern og ekstern mold og mugg vekst, så er mange ikke-duftende pakker. Personer som er følsomme for disse allergenene kan gjøre det bedre å bruke en uparfymert mugg-resistente mikrobølgevarmepute.

Identifiser produktkrav med hensyn til varmeisolering, som bør være minst 30 minutter for best resultat. Optimalt, se etter aromaterapi pakker som inneholder korn som hoved filler. Corn er kjent for å ha overlegen varmelagring over ris og de fleste andre fyllstoffer. Unntaket er aromaterapi ansikts pakker, som krever mer komfort og mindre varme.

Sammenligning butikk med minst fem leverandører for best resultat. Mange oppblåste krav er gjort om aromaterapi packs. I tillegg er hjemmelagde pakker ikke standardisert, og både kommersielle og hjemmelaget aromaterapi urte pakker kan være overpriset.

Tips og advarsler

  • Se etter en aromaterapi urte pakke som fungerer dobbelt plikt som en ispose hvis kaldt terapi er nødvendig.
  • Aromaterapi pakker mangler harde bevis om hvorvidt fordelene er vesentlig forbedret i forhold til sine unscented konkurrenter, talsmenn for aromaterapi finne disse duftende varme og kalde omslag rette smertelindring og avslapning.
  • Vær forsiktig når du tar et oppvarmet aromaterapi urte pakke ut av mikrobølgeovn og unngå overoppheting.