Digidexo.com

Cam Walker Veibeskrivelse

Cam Walker Veibeskrivelse


Når en fot eller ankelskade har oppstått eller ofte etter operasjonen, er en terapeutisk boot, kjent som en Cam Walker (walking boot) ofte brukt for støtte. Borrelås, en hæl til tå rocker bunn og luftblærer (som tillater justering for ankelstøtte), er alle komponentene i en Cam Walker. Hver seksjon styrer utsiden og innsiden av ankelen støtte, men gjør mobilitet for foten regionen til å flytte opp og ned. Det er viktig å kjenne de riktige skritt for å utnytte mens bruk dette utstyret, og sikre høyden på skoen slitt på uskadde foten stemmer overens med Cam Walker å forhindre potensielle erstatningsspørsmål forårsaket av ubalanse.

Bruksanvisning

Ved hjelp av en Cam Walker

•  Bruk en ren bomullssokk under Cam Walker til alle tider. Sikre at sokken er en tettsittende for å hindre den fra å skli ned. Sokken vil beskytte huden din og hjelpe til med å holde gang boot rent ved å absorbere svette.

La foten din til å stige inn i Cam Walker, og sørg for at hælen passer sikkert i hælen delen av enheten. Riktig montering er viktig å gi full støtte, og unngå fallulykker. Trekk i foringen over toppen av foten, og gjenta på det nedre ben.

Lukk borrelåser over toppen av foten, og gjør det samme på leggen. Sørg stropper er trygt å gi så mye stabilitet som mulig, og forhindre benet og foten fra å bevege seg rundt inne din Cam Walker. Når stroppene er på plass, bør det passer føler deg komfortabel og sans smerter fra enheten.

anmeldelser restriksjoner, og hvor lenge din Cam Walker er å være slitt med legen din. Dette er best å sikre at du deltar i aktiviteter som er godkjent, og unngå potensielle risikoen for utilsiktet skade eller forsinket helingsprosess.

Vask duken av Cam Walker ukentlig for å holde rent. Undersøk instruksjoner om liner tag for riktige instruksjoner omsorg. Kjør liten mengde varmt vann i vasken. Legg en spiseskje med flytende såpe, og rør. Etter å vaske for hånd, la duken lufttørke.

Tips og advarsler

  • Rengjør Cam Walker ukentlig.
  • Ikke plasser duken av Cam Walker i tørketrommelen.
  • Oppretthold planlagte avtaler med legen din for å sikre healing på en riktig måte.
  • Utnytte krykker når du først begynner å bruke en Cam Walker kan være gunstig for økt stabilitet. Sjekk med din lege for ytterligere informasjon.
  • En riktig passform er viktig når du bruker en Cam Walker å unngå potensielle fallrisiko.